Mooie momentjes van 2018

Mijn laatste plannen voor 2018? Lekker relaxen, oliebollen bakken met de top 2000 op standje hard en uiteraard ’s avonds nieuwjaar vieren met veel vuurwerk, champagne en gezelligheid. 2018 was voor mij een heel bijzonder jaar. Net als 2017 was het er weer eentje met flink wat grote mijlpalen. Het was een jaar waar ik met veel plezier op terug kijk. Ik maakte een van mijn dromen waar en ging naar Amerika, bezocht daarnaast nog veel meer steden en begon aan een nieuwe uitdaging. Ja, 2018 was een topjaar voor mij. Ik hoop dan ook dat 2019 voor mij, maar ook voor jou, net zo mooi of nog mooier gaat worden. De afgelopen vier jaar somde ik mijn hoogtepuntjes van het afgelopen jaar voor je op. Die traditie houden we er natuurlijk in, dus vandaag wil ik mijn mooie momentjes van 2018 kort met je bespreken. Benieuwd?

2018 was het jaar waarin ik…

…naar Amerika ging

Amerika stond al jaren op mijn lijstje van plekken waar ik écht heen wilde. Ik stelde me voor dat ik ooit naar Amerika zou gaan ‘als ik later groot was’. Maar waarom wachten als het ook nu kan? Mijn vriend kon vrij krijgen van zijn werk en ik had een half jaar tussen mijn traineeship en master zitten, dus we besloten gewoon te gaan! We hebben drie weken lang rondgereden in Amerika en wat was het vet! Dit was toch wel mijn hoogtepunt van het afgelopen jaar. Oh, als ik foto’s of video’s terug kijk, krijg ik spontaan heimwee.

…veel stedentrips maakte

Naast Amerika ben ik voor mijn doen veel op vakantie geweest het afgelopen jaar. Zo ging ik vrijwel direct nadat ik thuis was van Amerika door naar Berlijn voor een weekendje met mijn vriendinnen, bezocht ik met diezelfde meiden zomers het zonnige Gdansk in Polen én ging ik samen met mijn moeder naar Valencia voor een heerlijke citytrip. Dit jaar heb ik dus veel van de wereld kunnen zien en ik hoop dat daar in 2019 nog meer ervaringen bij gaan komen.

…veel festivals bezocht

Ik ben groot festivalliefhebber en het leek me heel leuk om een zomer vol festivals te hebben. Nou, dat lukte aardig. Ik ging maar liefst vier weken achter elkaar naar een festival. Zo ging ik samen met vrienden een weekend lang naar Defqon, ging ik naar WISH met vriendinnen, bezocht ik Dreamfields én zoals ieder jaar een weekendje Zwarte Cross. Ik heb nu al zin in het festivalseizoen van 2019.

…begon aan mijn master

In september dit jaar begon ik aan een nieuwe uitdaging: mijn master! Nadat ik mijn bachelor had gehaald, ben ik een traineeship gaan volgen om wat ervaring op te doen. Ik wilde even een jaartje wat anders voordat ik weer volle bak zou gaan studeren. Dat ik daarvoor heb gekozen is maar goed ook, want in september begon ik met frisse moed en veel zin aan mijn master. Trust me, net voor mijn tentamens ben ik niet zo positief, maar over het algemeen heb ik er nog steeds veel zin in en loopt alles op rolletjes.

…ik verhuisde

Tijdens het begin van mijn master woonde ik nog in Utrecht in een studentenkamer. Het reizen ging me prima af, al kostte het wel veel tijd. Toen er heel spontaan een ander huisje op mijn pad kwam, besloot ik dit dan ook met beide handen aan te grijpen. Begin november ben ik daarom terug verhuisd naar mijn ouders, om daar even twee maandjes te overbruggen voordat ik de sleutel zou krijgen.

…mijn ouders een nieuwe hond kregen

Oh waarschijnlijk heb je hem al gezien: Joost! Wat een schatje is het toch. In oktober dit jaar kregen mijn ouders een nieuwe hond. Omdat ik op dit moment even tijdelijk weer bij mijn ouders woon vanwege de komende verhuizing, heb ik veel meegekregen van zijn eerste tijd bij ons. Joost is nu al een grote pup aan het worden van meer dan 20 kilo, ja serieus, en luistert al goed. Ik ga Joost wel missen als ik hem niet meer iedere dag zie! Ach, wel een goed excuus om nog lekker vaak bij mijn ouders langs te gaan.

Hoe was jouw 2018?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog