Happy 2019!

Good morning en een gelukkig nieuwjaar! Het is gewoon al 2019! Een nieuw jaar vol nieuwe kansen staat voor de deur. Wanneer dit artikel online komt, lig ik nog heerlijk te dromen, maar ik wil je hierbij alvast een heel fijn 2019 wensen!

Waarschijnlijk zit je nog zo vol van de oliebollen dat je ze het hele jaar niet meer kunt zien, ben je zo brak dat je jezelf afvraagt wat je de hele nacht hebt gedaan (maar hey dan kan het vanaf hier alleen maar beter worden) of suizen je oren nog na van al het vuurwerk en het gelach van de mensen om je heen. Of je al nadenkt over wat 2019 je gaat brengen en of je vol goede moed aan je voornemens begint, weet ik niet, maar desondanks wil ik je via deze blogpost alvast het aller, aller, allerbeste wensen voor het komende jaar.

Ik wens je een top jaar. Een jaar waarin je omringt bent door mensen die je dierbaar zijn, je vette dingen mag doen die een glimlach op je gezicht toveren en vooral dat je blij van jezelf wordt. Ik hoop dat 2018 echt jouw jaar wordt. Want dat verdient iedereen.

Hoe begin jij dit nieuwe jaar?

xxx Teddy

3 comments

  • Wat een fijne, positieve post om te lezen! Ik wens jou ook een mooi 2019 toe!

    Ik ben niet brak, want ik was de Bob 😉 Wel ga ik vandaag lekker helemaal niks doen. Misschien nog even hardlopen, maar dat zie ik vanmiddag wel.

    Liefs,
    Marloes

  • haha ik kan gerust nog een oliebol erin stoppen maar helaas ben ik zelf een oliebol geworden dus we gaan er weer wat aan doen, vijf kilo aangekomen in 4 maanden tijd dus dat moet er weer af ! Jij ook nog de beste wensen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog