Colourpop – Super Shock Shadow Twitterpated & Sequin

colourpop super shock shadow review

Als beautyliefhebber heb ik door de jaren heen enorm veel verschillende merken geprobeerd. Merken die iedereen kent, maar ook merken waar de meesten nog nooit van gehoord hebben. Colourpop is zo’n merk wat je wel kent als je een beautyliefhebber bent, maar in Nederland niet heel mainstream is. Colourpop ligt ook niet bij Kruidvat of een andere grote drogisterij in Nederland, omdat het een Amerikaans merk is. Toen ik in Amerika was, kon ik het merk helaas nergens vinden. Dus toen er laatst gratis wereldwijde verzending was, besloot ik direct wat te bestellen. Ik kocht onder andere twee Super Shock Shadows, die ik je vandaag graag wil laten zien. Benieuwd?

De verpakking van de oogschaduws is vrij simpel. De Super Shock Shadow zit in een plastic, wit doosje met een ronde draaidop. Wat ik wel fijn vind, is dat de dop in het midden doorzichtig plastic heeft, zodat je de kleuren direct ziet. Ook vind ik het patroontje van de oogschaduw zelf erg leuk gedaan.

De eerste oogschaduw die ik uitkoos is Twitterpated. Twitterpated is een lichte roze tint met een gouden glitter er doorheen. Volgens Colourpop is hun Super Shock Shadow revolutionair door de bouncy crème-poeder textuur. Twitterpated zou met één veeg een prachtige metallic kleur afgeven. Deze oogschaduw zou niet creasen, vervagen en je zou geen last hebben van fall-out.

De tweede tint die ik uitkoos is Sequin. Sequin is een rosé koperen tint met een multi-dimensionale glitter. Ook deze oogschaduw heeft weer de bouncy crème-poeder textuur en zou perfect blijven zitten gedurende de dag.

Op naar de swatches! Links zie je Twitterpated en rechts Sequin. Toen ik de oogschaduws wilde swatchen, werd ik direct verrast door de textuur. Wat een bijzondere textuur is dit! Het voelt inderdaad aan als een soort crème-poeder en ook het bouncy stuk begrijp ik. Je kunt de oogschaduw namelijk lichtjes indrukken. De swatches zien er echt goed uit. Met slechts één veeg komt er veel kleur en glans van de oogschaduws af. Oh en kijk eens naar die gouden glitters van Twitterpated. Ja, ik ben al onder de indruk!

Hoewel ik het eerst lastig vond de kleuren te combineren, heb ik er samen met het Naked Petite Heat palette toch een mooie look van kunnen maken. Mocht je benieuwd zijn naar hoe ik dit precies deed, lees dan even deze blogpost. Twitterpated zit op mijn bewegend ooglid, en Sequin draag ik in mijn crease.

Conclusie

Ik ben enorm tevreden over de Super Shock Shadow van Colourpop! De oogschaduws brengen fijn aan, zien er prachtig uit qua dekking en de kleuren zijn echt bijzonder. Naast Sequin en Twitterpated zijn er nog veel meer kleuren verkrijgbaar. Ook de prijs is echt top. Voor één oogschaduw betaal je namelijk maar $5,00. Dat is omgerekend ongeveer €4,39. Ik ben dus écht heel enthousiast over de oogschaduws, maar er is wel één groot nadeel. Colourpop is alleen via hun webshop te bestellen in Nederland. Je betaalt dan wel flinke verzendkosten omdat het vanuit Amerika komt, of je moet boven de $50,00 bestellen, maar dan zit je wel weer met invoerrechten. De verkrijgbaarheid voor hier is dus niet ideaal.  Mijn eerste ervaring met de Colourpop producten is echt top, dus ik ben zeker van plan in de toekomst nog meer producten te bestellen. Maar ik wacht eerst wel even tot gratis wereldwijde verzending of een verkooppunt in Nederland…

Heb jij wat van colourpop?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog