catrice lash brow gel

Catrice lash & brow designer shaping and conditioning gel

Ik zie ze overal. Op Instagram, YouTube én TikTok: prachtige wenkbrauwen die altijd on fleek zijn. Toen ik net begon met make-up, lag er helemaal geen nadruk op wenkbrauwen. Pas jaren later raakte ik mijn eerste wenkbrauwpotlood aan. Nu is het doen van mijn wenkies een standaard stap in mijn make-uproutine. I hou van volle, mooie wenkbrauwen. Laatst besloot ik dat het tijd was voor the next step in mijn wenkbrauw-routine: wenkbrauwgel! Ik kocht daarom de Catrice Lash & brow designer shaping and conditioning gel om te testen. Vandaag laat ik je het effect ervan zien én vertel ik je of deze budgetproof gel een aanrader is.

budgetproof wenkbrauwgel catrice

Catrice Lash & Brow Gel

Volgens Catrice is deze transparante gel geschikt voor zowel je wimpers als wenkbrauwen. De gel zou sneldrogend zijn en een natuurlijke finish hebben. Ook goed om te weten: de Lash & Brow gel is vegan!

brow gel catrice review

De wenkbrauwgel is doorzichtig en heeft een soort mascaraborsteltje waarmee je het aan kunt brengen. De ene kant van het borsteltje heeft hele korte haartjes en de andere kant heeft langere haartjes.

Zelf had ik liever aan beide kanten de korte haartjes gehad, want ik vind dat ik daar net wat preciezer mee kan werken.

catrice brow gel before after

Het aanbrengen van de gel gaat heel makkelijk. Je kamt het borsteltje door je wenkbrauwen heen en beweegt de kant op die de haartjes op moeten gaan staan.

Het resultaat ervan zie je hierboven. links zie je mijn wenkbrauw before en rechts after. Het effect is lekker natuurlijk, maar mijn wenkbrauwen zijn wel mooier en netter in vorm. I like it!

De gel droogt redelijk snel op, maar wordt niet hard zoals haargel wel eens doet. Daar ben ik erg blij mee, want ik hou daar niet zo van. Of mijn wenkbrauwen de hele dag strak in model blijven? Door de dag heen wordt het ietsjes rommeliger dan het effect hierboven, maar het blijft wel netter dan wanneer ik niets gebruik.

catrice wenkbrauw gel

Conclusie

Ik ben enthousiast over mijn eerste kennismaking met een wenkbrauwgel. De Catrice Lash & Brow gel doet goed zijn werk. Mijn wenkies zitten nét wat mooier en strakker, zonder dat ik daar ‘last’ van heb. Ik hou namelijk niet van gels die helemaal hard worden, waardoor ook je wenkbrauwen aanvoelen als bakstenen. Yes, ik ben happy! Voor €2,99 vind ik dit echt een prima wenkbrauwgel. 

Ben je op zoek naar fijne wenkbrauwproducten? Daar schreef ik al eerder een blogpost over die je hier kunt lezen.

Gebruik jij wenkbrauwgel?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog