Coolgift – cadeau’s en gadgets

coolgift cadeau ideetjes

Een origineel cadeautje uitzoeken vind ik vaak best lastig. Vooral wanneer iemand al alles lijkt te hebben. Deze zondag is het alweer moederdag en ik zit eigenlijk een beetje met mijn handen in het haar. Wat ga ik mijn moeder dit jaar geven wat zij leuk vindt én tegelijkertijd ook nog origineel is? Gelukkig zijn er tegenwoordig speciale webshops die originele cadeautjes, gadgets en andere hebbedingetjes verkopen. Een van deze webshops is Coolgift. Toen Coolgift mij vroeg wat dingetjes uit te zoeken, hoefde ik dan ook geen twee keer na te denken. Ik heb twee leuke en originele dingen uitgezocht en die wil ik graag aan je laten zien. Benieuwd?

Een van de dingen die Coolgift verkoopt is deze ergonomic laptop table. Vooral voor mensen die veel achter hun laptop zitten, is dit een hele handige gadget. Dit is een tafel die je op verschillende manieren kunt stellen, zodat je overal gemakkelijk kunt laptoppen. Deze laptop desk kost 49,95.

Hier zie je hoe de laptop tafel eruit ziet. Er zitten drie ‘pootjes’ aan de zijkant die je kunt verstellen zodat hij goed staat. Ook zitten er kleine gaatjes in het blad, waardoor je laptop nog genoeg lucht krijgt.

Op de uiteindes van de pootjes vind je dit soort knopjes. Hiermee kun je de poten los van elkaar verstellen en zo op de juiste manier neerzetten. Ieder streepje is een punt waarop je hem kunt vastzetten, je kunt hem dus heel precies stellen. Super handig!

Je kunt de desk op allerlei verschillende manieren neerzetten. Er zijn drie standen die ik denk ik het meeste ga gebruiken. Als eerste vind ik het handig om deze laptop desk te gebruiken als ik op de bank zit. Je kunt hem dan gemakkelijk over je benen heen zetten. Maar ook kun je hem gewoon op tafel neerzetten, zodat je laptop wat schuin staat en je makkelijker kunt werken. Op de laatste foto zie je dat je hem ook gemakkelijk kunt gebruiken op bed. Dan zet je hem ook over je benen heen. Dit zijn slechts drie standen van de laptop tafel, maar je kunt hem dus precies zo stellen als jij wil.

Coolgift heeft niet alleen handige gadgets zoals de laptop desk, maar ook hele leuke cadeautjes. Zo verkopen ze ook dit schattige unicorn ambient light. Dit lampje in de vorm van een eenhoorn kost 16,95.

Hier zie je hoe het lampje eruit ziet. De unicorn light is verkrijgbaar in een witte en roze variant. Ik koos voor de witte variant, omdat deze goed bij mijn interieur past. Is hij niet schattig?

Hier zie je links hoe de eenhoorn eruit ziet als hij uit is en rechts als hij aan is. Dit lampje werkt op batterijen en is eigenlijk een nachtlampje, maar je kunt hem ook gewoon als leuk decoratiestuk gebruiken zoals ik voornamelijk doe. Omdat het een nachtlampje is, gaat het lampje na een uur vanzelf uit. Erg handig dus.

Conclusie

Coolgift.com heeft niet alleen laptop tafels en unicorn lights, maar ook allerlei andere leuke en originele cadeau’s en gadgets. Als jij ook nog op zoek bent naar een cadeau voor moederdag of voor iets anders, zou ik zeker even een bezoekje brengen aan deze leuke webshop.

Wat vind jij van deze laptop tafel en dit lampje?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Coolgift.

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog