Catrice – Rock Couture extreme volume mascara

catrice rock couture mascara review

Eens in de zoveel tijd geeft Catrice haar assortiment een update. Oude producten moeten plaatsmaken voor nieuwe, (hopelijk) betere producten. Volgens mij is het altijd zo dat Catrice wat nieuwe mascara’s toevoegt aan haar assortiment. Vaak kijk ik hier wel even naar, maar wordt ik er niet gelijk warm van. Ik vind het vaak veel interessanter welke nieuwe lipsticks of oogschaduws ze hebben. Toch was het dit keer anders. Ik hoorde namelijk enorm goede verhalen over de rock couture extreme volume mascara en daardoor wilde ik hem gelijk proberen. Tijdens mijn tripje naar de kruidvat, besloot ik hem dan ook mee te nemen. Vandaag wil ik hem aan je laten zien en er mijn mening over geven. Benieuwd?

img_6413m_zps1f4cufap

De verpakking van de rock couture extreme volume mascara vind ik erg geslaagd. De huls is glanzend zwart met roze letters. Het woordje rock heeft een ander lettertype dan de rest, waardoor het er speelt uitziet. Wat ik vooral een erg leuk detail vind, is de dop. Deze heeft een soort kleine studs die perfect passen bij het ‘rock imago’.

img_6414m_zpsomroeelo

volgens Catirce heeft deze mascara een diepzwarte textuur en zorgt het elastomeer borsteltje niet alleen voor volume, maar ook een prachtige krul en indrukwekkende lengte. Het volume effect zou direct zichtbaar zijn. Je wimpers zouden langer en voller ogen en je een frisse blik geven. Klinkt goed! De mascara heeft een siliconen borsteltje met hele kleine, korte haartjes.

catrice rock couture mascara effect

Hierboven zie je het effect van de rock couture extreme volume mascara. Links zie je hoe mijn wimpers eruit zien als er niks op zit. Rechts zie je mijn wimpers met de rock couture mascara. Ik heb van mijzelf wimpers die op zich wel donker zijn, maar niet extreem lang zijn of veel volume hebben. Dat zoek ik dan ook echt in een mascara.

Zoals je ziet geeft deze mascara precies dat aan mijn wimpers. Mijn wimpers lijken een stuk langer, hebben een stuk meer volume aan de aanzet én er is geen klontje te bekennen. Verrassend genoeg plakken mij wimpers niet aan elkaar en zijn er dus geen klontjes. Zo fijn! Ja, ik vind dat deze mascara echt een mooi effect geeft.

img_6410m_zpslljkviuk

Conclusie

Ik ben blij verrast door de rock couture extreme volume mascara van Catrice. De verpakking ziet er niet alleen leuk uit, ook de mascara zelf is om over naar huis te schrijven. De mascara zorgt ervoor dat mijn wimpers mooi donker zijn, meer lengte krijgen, meer volume krijgen én dat zonder mijn wimpers aan elkaar te laten plakken of klontjes te geven. Zoals je misschien al merkt, ben ik erg positief over deze mascara. Ook de prijs is een pluspunt. Deze mascara haal je namelijk voor 3,99 al in huis.

Wat vind jij van het resultaat?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog