5x Vaderdag cadeau ideetjes

vaderdag cadeau ideetjes

Hoewel moederdag net voorbij is, staat Vaderdag alweer voor de deur. Zondag 17 juni kunnen we onze vaders eens goed in het zonnetje zetten! Normaal gesproken wacht ik altijd te lang met het kopen van een cadeau. De ideeën bedenk ik wel van tevoren, maar toch komt het altijd neer op de laatste week. Dit keer ga ik het eens anders doen! Voor deze Vaderdag begin ik wél op tijd met het bij elkaar zoeken van mijn cadeaus. Kun jij ook wel wat Vaderdag cadeau ideetjes gebruiken? Dat komt dan goed uit, want vandaag deel ik maar liefst 5 cadeautips van prachtigKado.nl met je! Benieuwd?

Creatief met mokken – €5,90 t/m €14,95

Hoewel een mok misschien standaard klinkt, hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Bij prachtigKado.nl kun je namelijk je eigen mok ontwerpen! Kies de leukste foto van jou en je vader uit, of ga juist voor een hele gekke foto.

Bieropener – €7,75 t/m €12,95

Papa’s staan er om bekend dat ze wel van een biertje houden. Is jouw vader nou ook een bier-fan? Dan is een gepersonaliseerde opener vast iets voor hem. Kies een leuke foto uit of maak zelf een afbeelding met een grappige quote om te uploaden. Zo heeft hij zijn eigen, persoonlijke bieropener. Wie wil dat nou niet?

Badjas met opdruk – €32,95 t/m €69,95

Nog een cadeau wat je vader vast kan waarderen is een gepersonaliseerde badjas. Iedereen heeft een badjas nodig, althans dat vind ik, dus ook jouw vader. Kies een leuke kleur uit en laat er zijn naam op zetten. Of kies juist iets van ‘beste papa’. Vind ie vast leuk.

Schort met naam, foto of logo €13,95 t/m €17,95

Is jouw vader nou niet iemand die vaak een badjas draagt maar wél vaak een schort draagt? Laat dan een schort bedrukken. Ook hier kun je zijn naam op laten zetten of iets anders leuks als: de beste chefkok. Of ga voor een foto waar hij etend op staat.

Bidon – €11,95 t/m €12,95

Is jouw vader nou een echte sportman? Dan is een gepersonaliseerde bidon met foto wel iets voor hem. Hiervoor geldt eigenlijk hetzelfde als voor de mok, kies een leuke foto uit en je vader heeft zijn eigen, unieke bidon. Wedden dat hij het dan nog leuker vindt om te gaan sporten?

Ik hoop je met dit artikel genoeg ideetjes hebt opgedaan! Al deze Vaderdag cadeaus zijn verkrijgbaar via prachtigKado.nl. Deze webshop heeft super veel leuke cadeaus die je helemaal persoonlijk kunt maken. Nog leuker is dat de producten niet te duur zijn én ze super snelle levering hebben. De levertijd is namelijk maar één dag. Ook handig voor als je net als ik vaak last-minute je cadeau nog moet halen.

Wat geef jij je vader met Vaderdag?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met PrachtigKado.nl

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog