Urban Decay – Naked Heat Vice lipstick review + swatches

naked heat vice lipstick review urban decay

Laatst reviewde ik al het Naked Petite Heat palette van Urban Decay voor je. Hoewel je met alleen een prachtige ooglook al een verblindende indruk kan achterlaten, kun je je look ook nét iets meer glamour geven. Een bijpassende lipstick is helemaal zo’n slecht idee nog niet en is perfect om je look net dat extraatje te geven. Twee lipsticks die zowel qua verpakking als kleur perfect bij een warme ooglook passen zijn de Naked Heat Vice Lipsticks van Urban Decay. Vandaag laat ik deze dan ook graag aan je zien. Benieuwd naar de kleuren?

urban decay vice lipsticks review

Ik vind de verpakking van deze lipstick echt geweldig. Ik hou van rosé goud en laat dat nou net de kleur zijn van de dop. De dop heeft dus een prachtige glanzende, rosé gouden tint. Het logo van Urban Decay is in de dop gedrukt, wat het nog een chiquere feel geeft. De huls zelf is goud, wat ik een hele leuke en unieke combinatie vind. Deze verpakking valt wel op in mijn collectie!

Urban Decay creëerde speciaal voor de komst van Naked Heat deze limited-edition Vice lipsticks die er perfect bij passen. Hoewel de tinten natuurlijk ook los prachtig zijn, zijn ze ook heel mooi in combinatie met de oogschaduwtinten uit het Naked Heat palette. De crème-achtige, verslavende formule van deze Vice lipsticks brengt soepel aan en zit fijn op de lippen. Daarnaast zou de pigmentatie ongekend zijn én zouden de lipsticks lang blijven zitten. De formule zit ook vol met voedende ingrediënten zoals aloe vera, jojoba, avocado en babassu olie voor zachte lippen.

urban decay swatches vice lipsticks

In totaal zijn er 3 Naked Heat Vice Lipsticks uitgebracht. De eerste tint die ik heb heet Fuel, een warme nude en peachy lipstick met een creamy finish. De tweede tint die ik ontving heet Heat. Heat is een metallic goud-rood. De laatste tint die verkrijgbaar is, heet Scorched en dat is een metallic koper.

Hierboven zie je de swatches van Heat (links) en Fuel (rechts). Ik vind beide kleuren op mijn pols al heel erg mooi én goed gepigmenteerd. Dat belooft veel goeds!

Hierboven zie je Heat op mijn lippen. Zoals je kunt zien is Heat een felle rode tint met gouden glitters. De tint dekt heel goed en brengt soepel aan. Doordat de tint zo creamy is, zit hij fijn op mijn lippen en laat hij een mooie glans achter. Ja, ik vind dit een hele gave tint.

Fuel is een stuk minder opvallend, maar daardoor niet minder mooi. Fuel is ook heel creamy, waardoor hij heel makkelijk over mijn lippen glijdt, lekker zit en veel kleur achterlaat. Dit is een hele mooie, warme nude die neigt naar oranje.

Beide lipsticks zitten dus heel fijn op je lippen. Ze drogen mijn lippen niet uit en benadrukken droge plekjes ook niet. Ook blijven de lipsticks prima zitten. Het zijn geen long lasting lipsticks waar je pizza mee kunt eten, maar ze overleven makkelijk een paar uur. Gelukkig is bijwerken van deze lipsticks zo gedaan.

Conclusie

Ik vind de Naked Heat Vice lipsticks van Urban Decay erg mooi. De verpakking alleen al is heel bijzonder en echt opvallend tussen al mijn andere lipsticks. De kleuren zijn ook erg mooi en perfect voor bij een warme ooglook. Los zijn de kleuren natuurlijk ook prachtig. Het zijn wel echt warme tinten, dus daar moet je wel van houden. Ook zijn de lipsticks lekker creamy, dus ze zijn niet compleet mat. Hierdoor zitten ze wel heel fijn op je lippen én drogen ze je lippen niet uit. Qua houdbaarheid doen deze lipsticks het ook prima. Een fijne lipstick dus die Vice lipstick. Een Vice lipstick kost €19,85 per stuk.

Draag jij liever warme of koele lipsticks?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog