Too Faced – White Peach Eye Shadow Palette review

white peach too faced oogschaduw palette review

Ken je dat? Dat je een make-up product online voorbij ziet komen en op slag verliefd bent? Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat niet vaak heb. Ik moet het product eerst in het echt zien of verschillende reviews lezen wil ik echt verliefd worden. Behalve bij het White Peach palette van Too Faced. Too Faced is sowieso een merk waar ik een zwak voor heb, dus toen ik dit palette voor het eerst zag, wist ik: die wil ik hebben! Helaas is Too Faced lastig verkrijgbaar in Nederland. Gelukkig wist ik dat ik naar Amerika ging voor een road trip, dus ik kon het palette daar halen. Zo is het een souvenir en make-up product in één, ideaal! Het duurde even, maar ik heb het palette uitgebreid getest en wil hem vandaag aan je laten zien. Benieuwd?

Het palette is echt om op te eten. Het kartonnen doosje is lila met gouden details. In het midden staat een enorme perzik en alles ziet er zo schattig uit! Het palette zelf is ook prachtig. De gouden details zijn ook hier terug te vinden, net als de lila kleur. Zelfs de knopjes hebben de vorm van een perzikje. Te leuk! Ja, hier word ik heel blij van. Hoewel ik de verpakking dus ook echt geweldig vind, is het toch de binnenkant waar ik voor viel.

Volgens Too Faced geeft dit palette je een moderne manier om een perzikkleurige look te creëren. Het palette bevat matte, glanzende en glitter oogschaduws. White Peach bevat perzik- en champagnetinten, zachte roze oogschaduws en donkere paarse tinten met een heerlijke perzikgeur en zachte textuur.

Hierboven zie je alle tinten die in het White Peach palette zitten. Er zitten maar liefst 12 tinten in en zoals je kunt zien zijn de meeste tinten roze/perzikkleurig. Ook zitten er een paar donkere tinten in waar je je look wat meer diepte kunt geven.

Hier zie je de swatches van de eerste rij. Van links naar rechts zie je: Peach Cream – Peach Suede – Peaches & Dreams – Crème de la Peach.

De tweede rij! Van links naar rechts: Peach Sorbet – Glistening Peach – Peach Smoothie – Sweet Fig

too faced white peach oogschaduw swatches

En de laatste rij. Hier zie je van links naar rechts: Peach Ice – Fuzzy – On The Grill – Peach Passion

Zoals je kunt zien zijn alle oogschaduws goed gepigmenteerd. De glitter oogschaduws springen er echt uit, maar ook de matte tinten zien er goed uit. Ja, van dit soort swatches word ik blij!

too faced white peach ooglook

Omdat ik vrijwel alle tinten uit het palette er mooi uit vind zien, vond ik het lastig om maar een paar tinten uit te zoeken voor mijn look. Ik besloot me te laten inspireren door het bijgeleverde boekje waar 3 looks in staan. Over mijn bewegend ooglid bracht ik een combinatie van Peach Sorbet en Crème De La Peach aan. In mijn crease draag ik Peach Suede en in mijn outer V draag ik een beetje Glistening Peach. Onder mijn wenkbrauw bracht ik een klein beetje Peach Ice aan en de look maakte ik af met wat eyeliner en mascara.

De oogschaduws zijn heel zacht, maar niet poederig. Hierdoor brengen ze heel makkelijk aan, zijn goed op te bouwen én goed te blenden. Ook vind ik het pigment erg goed. Ja, ik ben zeker tevreden over de kwaliteit!

Conclusie

Misschien raad je het al: ik ben fan van het White Peach palette van Too Faced. Het palette heeft me zeker niet teleurgesteld. Gelukkig maar, anders was mijn verliefdheid vast snel over! De verpakking is prachtig en de kwaliteit van de oogschaduws is top! Door de vele perziktinten is dit palette echt anders dan de palettes die ik al in mijn bezit had. Toch vind ik het allemaal hele draagbare kleuren waar je ook voor overdag prima een look mee kunt maken. Ik kocht dit palette in Amerika en betaalde er daar 45 dollar voor. Dat is ongeveer 38 euro. Hoewel Too Faced nu wel bij Douglas verkrijgbaar is, is dit palette (nog) niet verkrijgbaar in Nederland. Bij de Franse webshop van Sephora is dit palette wel verkrijgbaar voor €44,99 exclusief verzendkosten. Dat is best prijzig, maar je krijgt er zeker wat voor terug!

Draag jij vaak perzikkleurige oogschaduw?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog