Mei 2018 in een paar foto’s

Wat? Is mei alweer bijna voorbij? Ik heb oprecht het idee dat mei net begonnen is. Hoewel ik het jammer vind dat mei zo snel is gegaan, heb ik al wel zin in juni! Mei was echt geweldig door de verbetering van het weer. Ik heb heerlijk in het zonnetje gezeten en gechilld in het park. Ideaal! Ook fietste ik laatst ’s avonds al zonder jas (!) naar huis. Mei was voor mij een hele relaxte maand waarin ik onder andere een mega ijsje at, lieve hertjes naast mijn terras had én een nieuwe badmuts kreeg. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn mei was. Benieuwd?

Begin mei was het enorm lekker weer. Ik had een middagje niets te doen, dus ik ging samen met mijn vader op pad. We besloten een stukje te gaan rijden met de auto om vervolgens op een terrasje neer te ploffen. We zaten heerlijk in het zonnetje en naast het terras kon je enorm ver een natuurgebied in kijken. Daar liepen ook een paar hele schattige hertjes. Daar moest ik natuurlijk even een foto van maken!

Hoewel ik Utrecht geweldig vind, heb ik soms de behoefte om eens even ergens anders te winkelen. Ik ken Utrecht onderhand op m’n duimpje en vind het leuk om andere steden wat beter te leren kennen. Halverwege mei ging ik daarom een middagje naar Amsterdam om even lekker te shoppen. Ik blijf de grachten van Amsterdam zo mooi vinden, dus die moet ik met je delen.

Ik kan zo blij worden van de avocado-ei combinatie. Laatst ging ik met een vriendin lunchen en besloten we dit weer eens te maken. Ik eet dit helemaal niet vaak, maar ik zou het helemaal niet erg vinden om vaker te eten. Die avond bleef mijn vriendin ook avondeten en bestelde ik mijn allereerste (!) poké bowl ever. Wat is dat lekker zeg!

Toen ik met mijn vriendinnen naar Baskin Robbins geweest was om een ijsje te eten, was ik meteen enthousiast. Wat een lekker ijs en oh die verse wafels, love it. Dit moest ik dan ook met mijn vriend delen. Na zijn werk kwam hij bij mij eten en daarna gingen we samen naar Hoog Catharijne, speciaal om een ijsje te eten. Dit ijs was zo belachelijk groot (groter dan de eerste keer dat ik er was) dat ik het gewoon niet op kreeg. Maar oh, het was zo lekker!

Deze maand kreeg ik ook weer een aantal leuke perspakketjes binnen! Daar wordt ik altijd zo blij van. Dit keer kreeg ik onder andere de nieuwste lijn van The Body Shop binnen: hun Go Banana lijn met een heerlijke body butter en body yoghurt. Maar dat is nog niet alles! Deze lijn heeft ook een make-up tasje in de vorm van een banaan én een knalroze badmuts met bananen. Die badmuts maakt het echt compleet.

Aan het eind van deze maand ging ik naar een heel leuk en vooral interessant pers event! Ik ging namelijk naar de Skincare Academy van Paula Begoun: de vrouw achter Paula’s Choice. Ik heb enorm veel dingen geleerd over skincare die ik nog niet wist en Paule heeft me echt enthousiast gemaakt om nog meer te gaan doen met skincare! Ook kreeg ik wat producten mee naar huis, die ik zeker voor je uit ga testen!

Hoe was jouw mei?

xxx Teddy

3 comments

  • Wat een leuk overzicht! En wat een heerlijk broodje met avocado hebben jullie gemaakt. Toevallig heb ik deze week maar liefst 2x avocado gegeten tijdens de lunch. Ik maakte er steeds verschillende combinaties mee met een wrap. Ik vind het heerlijk en zo lekker zomers.

    Het event met Paula’s Choice vond ik ook te gek en is er een om niet snel te vergeten. Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog