Essence double trouble mascara review

Essence Double Trouble Mascara review

Wanneer ik maar één make-up product zou mogen dragen, zou het mascara zijn. Zonder twijfel. Mascara doet zo veel voor mijn wimpers en overall blik. Door de jaren heen heb ik flink wat verschillende mascara’s getest. Ik heb zo mijn favorieten, maar dé perfecte mascara die in 1x aan al mijn wensen voldoet, heb ik nog niet gevonden. Ach, tot die tijd blijf ik lekker testen. Laten we daar gelijk maar mee beginnen! Ik review vandaag namelijk de Double Trouble Mascara van Essence voor je, zodat jij weet of het een aanrader is of niet. Benieuwd?

essence mascara

Essence Double Trouble Mascara review

Volgens Essence biedt de Double Trouble Extra black Mascara alles waar je als beautyliefhebber van kan dromen.

Het borsteltje heeft twee uiteinden. Een van elastomeer voor extra volume en een vezelrijke voor definitie en krul. Je zou met deze mascara zowel voor een natural look én wow-effect kunnen gaan.

Ook niet onbelangrijk: de mascara van Essence is 100% vegan.

borsteltje double trouble

Hier zie je het borsteltje met zijn twee kanten. Eerlijk? Dat was me op het eerste gezicht niet direct opgevallen. Maar op deze close-up foto zie je duidelijk links wat langere haartjes en rechts wat kortere haartjes die dichter op elkaar zitten.

Ik heb zelf nog nooit een mascara getest met twee kanten aan het borsteltje. Echt vernieuwend dus van Essence, leuk!

before after essence double trouble mascara

Op naar het effect van de mascara! Links zie je mijn wimpers zonder iets er op. Rechts zie je mijn wimpers met de Double Trouble Mascara van Essence.

Wat een verschil! Mijn wimpers zijn een stuk zwarter en langer. Ook zie ik dat de mascara aardig wat doet voor het volume.

Ik ben blij verrast door deze mascara. De mascara is goed op te bouwen qua intensiteit en geeft daarbij geen klontjes of aan elkaar geplakte wimpers.

Daar word ik blij van! Ik hou namelijk wel van opvallende wimpers. Persoonlijk zou er voor mij nog wel nét wat meer volume aan toegevoegd mogen worden, maar misschien is dat een kwestie van even wachten en nog wat laagjes toevoegen.

essence double trouble mascara

Conclusie

Zoals je kon lezen in mijn review, ben ik blij verrast door de Double Trouble Mascara van Essence. De mascara heeft een borsteltje met 2 kanten, waardoor je lengte én volume kunt creëren. Het resultaat mag er écht zijn, zeker als je je bedenkt dat deze mascara lekker budgetproof is. Voor 3,90 haal je deze mascara namelijk al in huis. Echt de moeite waard dus!

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog