Make-up Studio – lipsticks

make-up studio lipsticks review

Toen ik net begon met make-up was ik groot lipgloss fan. Waarom? Ik heb oprecht geen idee. 9 van de 10 keer bleef mijn haar erin hangen en vaak kwam er vrijwel geen kleur vanaf. Nu, jaren later, gebruik ik nauwelijks nog lipgloss en ben ik een echte lipstick lover. Het is niet voor niets dat ik een speciale lade heb voor al mijn lipsticks. Wel merk ik dat ik steeds kieskeuriger begin te worden als het gaat om lipsticks. Ik vind het belangrijk dat er veel kleur vanaf komt én dat ze goed blijven zitten. Ik ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe, fijne lipsticks. Laatst testte ik daarom twee lipsticks uit van het Nederlandse merk Make-up Studio. Deze laat ik je vandaag graag zien. Benieuwd?

make-up studio lipsticks review a beauty day

De verpakkingen van de lipsticks zien er chique uit. Ze zijn matzwart en in het midden van de huls staat het logo van Make-up Studio in gouden letters. De hulzen voelen ook stevig aan. Verder zijn de hulzen niet heel bijzonder.

Volgens Make-up Studio zijn hun lipsticks gemakkelijk aan te brengen. De lipstick zou long-lasting zijn, prettig aanvoelen en de lippen soepel houden. Make-up Studio heeft maar liefst 92 (!) kleuren waaronder zowel matte lipsticks als lipsticks met een matte finish vallen. De kans is dus groot dat er voor iedereen wel een mooie lipstick tussen zit.

make-up studio lipstick swatches

Ik laat je vandaag twee kleuren zien. Van links naar rechts zie je: Velvet Raspberry en 19 – Bohemian Rebel. Velvet Raspberry is een paarsige, berry tint en Bohemian Rebel is een felle, romige rode tint. Zoals je al kunt zien op deze twee swatches komt er enorm veel kleur van de lipsticks af! Dat belooft wat!

make-up studio velvet raspberry swatch lipstick

make-up studio bohemian rebel swatch lipstick

Hierboven zie je de lipsticks op mijn lippen. In een woord: wauw! Wat een pigment. Met slechts één veeg zit er al een mooie, dekkende laag op mijn lippen. Velvet Raspberry is minder romig dan Bohemian Rebel, waardoor je mijn droge velletjes helaas iets duidelijker ziet. Van een afstandje is het niet zo duidelijk, maar bij zo’n close-up zie je echt alles. Bij Bohemian Rebel daarentegen zie je geen één velletje.

Beide lipsticks blijven verrassend goed zitten. Het zijn geen liquid lipsticks die muurvast blijven zitten, maar ze slijten niet bij de kleinste aanraking. Na een grote maaltijd zou ik ze wel even bijwerken, vooral omdat het zulke opvallende kleuren zijn, maar ze blijven bij mij zeker goed zitten. Ook voelen de lipsticks prettig aan op mijn lippen. Ze zijn niet trekkerig en drogen mijn lippen niet uit.

Conclusie

Ik vind de lipsticks van Make-up Studio erg fijn. De verpakking is strak en voelt stevig aan. Ook vind ik het echt een pluspunt dat het merk zo veel verschillende kleuren heeft én daarin ook nog verschillende finishes heeft. Ben je op zoek naar een specifieke kleur? Dan is de kans groot dat Make-up Studio iets heeft wat er op lijkt. Daarnaast geven deze lipsticks flink wat pigment af en blijven ze prima op hun plek zitten. Een lipstick van Make-up Studio kost €16,90 en is online verkrijgbaar of in hun winkel in Amsterdam of Den Haag.

Heb jij ervaring met de lipsticks van Make-up Studio?

xxx Teddy

3 comments

  • Wat een fijne lipsticks he?!
    Zelf vind ik ze eigenlijk fijner dan die van Mac.
    Gelukkig heb ik een verkoop punt hier vlak bij maar omdat het meteen ook een kapsalon is kan je niet echt relaxt snuffelen hahaha.
    Dus ga ik altijd eerst wat optie’s op internet uitzoeken zodat ik daar niet te lang hoef te hannesen.

  • Ik heb eigenlijk nog nooit een lipstick geprobeerd van MUS, maar ze zien er goed uit. Wellicht dat ik een kijkje neem in de stad 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog