pure Obagi Hydrate Facial Moisturiser

Pure Obagi Hydrate Facial Moisturiser review

Omdat mijn huid van zichzelf niet de meest makkelijke is, ben ik altijd op zoek naar de perfecte skincare. Alle merken beloven hét wondermiddel gevonden te hebben, maar eerlijk is eerlijk: ik ben hem nog niet tegen gekomen. Ondertussen weet ik echt wel wat werkt voor mijn huid en wat niet, maar ik blijf altijd nieuwe producten testen. Want, misschien zit mijn holy grail daar wel tussen. Laatst kwam ik in aanraking met een voor mij nog onbekend merk: Pure Obagi. Mijn interesse was gewekt en ik probeerde de Hydrate Facial Moisturiser van Pure Obagi uit. Vandaag vertel ik je alles over dit merk en de moisturiser.

Obagi Hydrate review

Pure Obagi Hydrate Facial Moisturiser

Pure Obagi is opgericht in Amerika en gelooft dat skincare meer is dan alleen het corrigeren van jouw huid en voorkomen van huidproblemen. Skincare zou juist de volledige potentie van jouw huid moeten ondersteunen. Daarom heeft dit merk 1 visie: de skincare industrie veranderen en marktleider worden in skincare die werkt.

Pure Obagi Hydrate Facial Moisturiser

De Pure Obagi Hydrate Facial Moisturiser zou jouw huid de hele dag hydrateren om jouw huid zacht en glad te houden zonder de poriën te verstoppen. Door de geavanceerde hydromanil technologie zou deze crème vochtverlies van jouw huid tegengaan. Daarnaast voedt het jouw huid met onder andere shea butter, mango butter, avocado olie en glycerine.

Pure Obagi Hydrate

Het eerste wat me opvalt van de moisturiser is de textuur. De crème is wit en vrij dik. Zodra je hem uitsmeert blijft hij ook redelijk dik. Ik had verwacht dat dit er ook voor zou zorgen dat de crème langzaam intrekt, maar dat is niet het geval. Ook voelt het alsof er siliconen in de crème verwerkt zitten. Na het checken van de ingrediëntenlijst, blijkt dat ook zo te zijn. Er wordt vaak negatief gedacht over siliconen, maar siliconen kunnen juist erg goed werken voor jouw huid. Het is alleen belangrijk dat je jouw huid iedere dag goed reinigt zodat vuil zich niet kan ophopen.

Ik gebruik 2 pompjes voor mijn hele gezicht en na het aanbrengen voelt mijn huid heel lekker zacht aan. Ik denk dat dat het effect is van de siliconen. Ook merk ik dat mijn droge huid blij wordt van deze voedende crème, want hij voelt gedurende de dag niet droog of trekkerig aan. Een fijne crème dus!

Obagi Hydrate Facial Moisturiser review

Conclusie

Ik vind de Pure Obagi Hydrate Facial Moisturiser fijn. Ik kende dit merk nog niet, maar mijn eerste ervaring is positief! De crème maakt mijn huid zacht en voedt mijn huid. De Pure Obagi Hydrate Facial Moisturiser kost €53,85. Dat maakt deze moisturiser zeker een high end product. Pure Obagi is verkrijgbaar via hun eigen webshop.

Wil je meer skincare reviews lezen? Dat doe je hier.

Wat is jouw favoriete skincare merk?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Pure Obagi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog