Opgemaakt april 2018

opgemaakt april 2018

Na een maand waarin ik vooral weg van huis was, vond ik het wel lekker dat ik deze maand veel thuis was. Hierdoor had ik genoeg tijd om aan mijn blog te werken, producten uit te testen én producten op te maken. Want er gingen zeker wat producten op de afgelopen maand. En wanneer ik een product opmaak, zegt dat zeker wat. Omdat ik zo veel make-up- en verzorgingsproducten heb, moet een product wel goed zijn wil ik het tot op de bodem opmaken. Vandaag dus een blogpost met de opgemaakte producten van de afgelopen maand, april. Benieuwd?

Als eerste maakte ik twee mascara’s op. Mijn mascara’s gaan nooit helemaal op, maar ik gooi ze na een tijd wel weg. Eigenlijk hoor je ze om de 3 maanden te vervangen, maar ik gebruik ze zelf meestal iets langer. Deze twee mascara’s was ik tegelijk gaan gebruiken, dus ze kunnen beiden weg. De eerste die je ziet is de Volume Stylist mascara van Essence. De tweede is The Colossal Volum’ express van Maybelline. Beide mascara’s vind ik erg fijn! Ik heb ze dan ook allebei alweer in gebruik. Wel van allebei een nieuwe natuurlijk.

Afgelopen maand ging ook mijn nagellakremover op. Dit is een remover van de Kruidvat zonder aceton. Ik vind het persoonlijk fijn om nagellakremover zonder aceton te gebruiken, omdat dit beter is voor mijn nagels. Verder ben ik niet zo kieskeurig met remover. Ik heb dan ook dezelfde remover in de kast staan als back up.

Ook ging één van mijn all-time favoriete producten op: mijn setting spray van Urban Decay. Dit is de All Nighter setting spray. Een hele fijne spray die er bij mij echt voor zorgt dat mijn make-up goed blijft zitten. Dit is al een oude verpakking, want ondertussen heeft hij al een make-over gekregen. Zo zie je maar hoe lang ik dit product al gebruik. Ook van dit product ben ik alweer begonnen aan een nieuwe. Ik kan echt niet meer zonder.

De deo die deze maand op ging is de Invisible Dry deodorant van Dove. Een prima deo die ik al lange tijd gebruik. Het fijne aan deze deo is dat hij én werkt en geen duidelijke geur afgeeft. Zo mengt hij niet met mijn parfum en dat vind ik fijn.

Last but not least maakte ik een pot body butter op. Dat is iets unieks, omdat ik nogal een verzameling aan body lotions heb. Dit is The Righteous Butter van Soap & Glory. Deze body butter ruikt zo lekker! Ook trekt hij redelijk snel in én laat hij mijn huid super zacht achter. Daarom is dit toch wel een van mijn favoriete body lotions. Helaas is Soap & Glory in Nederland niet/nauwelijks verkrijgbaar. Ik kocht mijn body butter in Duitsland. Tijdens mijn volgende tripje ga ik zeker weer een pot inslaan!

Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog