Opgemaakt augustus 2014

Het is weer tijd voor een artikeltje met de producten die ik afgelopen maand heb opgemaakt. Augustus ging enorm snel voorbij. Waarschijnlijk ook omdat ik in deze maand op vakantie ben geweest. Hier vind je de producten die ik in juli heb opgemaakt. Kijk je mee naar de producten van afgelopen maand?

Ik gebruik altijd reinigingsdoekjes als ik ergens anders slaap of als ik geen zin heb om mijn make-up eraf te halen. Vaak als ik laat ga slapen of een feestje heb gehad, pak ik een reinigingsdoekje. Dit keer heb ik de etos verzachtende reinigingsdoekjes zonder alcohol opgemaakt. Deze zijn speciaal voor de droge & gevoelige huid. Ik heb geen droge huid, maar ik was op zoek naar milde reinigingsdoekjes en probeerde deze eens uit. Ze werken erg fijn.

Vorige maand zag je al dat ik de natuurlijk puur shampoo van Andrélon had opgemaakt. Shampoo gaat bij altijd sneller op dan conditioner, dus de natuurlijk puur conditioner had ik iets later pas opgemaakt. De geur van de conditioner is net zo lekker als die van de shampoo. Een prima combinatie verder.

Tijdens mijn vakantie heb ik deze Dove purely pampering nourishing lotion opgemaakt. Hier zat nog een beetje in en ik besloot deze mee te nemen om op te maken. Een heerlijke body lotion voor op vakantie.

Desinfecteergel is een product wat ik standaard in mijn tas heb zitten. Het is een heel handig product om bij te hebben. Deze desinfect handgel van kruidvat is nu op. Een handig formaat voor in mijn tas met een lekker geurtje. Ik ga deze zeker even opnieuw halen.

De langwerpige tube met de zwarte dop was een oogschaduwbasis van Hema. Hier heb ik echt onwijs lang mee gedaan. Deze werkt voor mij erg fijn, ik weet alleen niet of ie nog te koop is. Nadat ik deze foto’s heb gemaakt, heb ik hem zelfs nog doorgeknipt, om het laatste beetje eruit te halen. Gelukkig heb ik ook nog een back-up liggen.

Ik smeer mezelf altijd heel goed in als ik in de zon ga. Op vakantie heb ik heel veel in de zon gezeten/gelegen, dus anti-zonnebrandcrème was echt een must. Deze Protect & Bronze van nivea heb ik dan ook helemaal opgemaakt. De tekst is Portugees omdat ik deze eerder dit jaar tijdens mijn vakantie in Portugal had gekocht. Ik had nog een extra fles mee, deze is voor de helft leeg gegaan.

Wat heb jij deze maand opgemaakt?

xxx Teddy

 

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog