Opgemaakt maart 2018

Vandaag is het 1 april! Dat betekent dat ik vandaag enorm in de zeik genomen ga worden én dat ik net terug ben uit Amerika. Hoe ik het heb gehad in Amerika en wat ik precies gedaan heb, laat ik je nog uitgebreid weten. Maar voor vandaag heb ik een opgemaakt artikel voor je op de planning staan. Ik maakte niet heel veel op, omdat ik deze maand dus vooral weg was, maar begin maart gingen er toch wat items op. Hierdoor had ik toch genoeg om mijn opgemaakt artikel te vullen. Vandaag dus mijn opgemaakte items van de maand maart. Benieuwd?

Vorige maand maakte ik er ook al eentje op: een tube Lait-Crème Concentré van Embryolisse. Ik had zowel een tube in mijn kamer liggen als bij mijn ouders thuis. Deze maand ging de tube bij mijn ouders ook op. Ik vind de crème van Embryolisse erg fijn. Hij zorgt ervoor dat mijn huid goed gehydrateerd is en geen droge plekjes meer heeft.

Afgelopen maand maakte ik een pakje reinigingsdoekjes van Hema op. Deze doekjes gebruikte ik voor het verwijderen van swatches, waar ze prima voor werkten. Hiervoor heb ik geen specifieke variant die ik iedere keer gebruik, ik probeer eigenlijk altijd weer een nieuwe variant.

Ook ging er een product op wat ik echt regelmatig leeg maak. Dit is de oogmake-up remover van Garnier. Zoals je op de foto kunt zien, is dit een Duitse verpakking. Ik koop de reinigingsproducten van Garnier regelmatig in Duitsland, omdat ze daar gewoon goedkoper zijn. Deze remover vind ik zo fijn, dat ik hier alweer een nieuwe fles van open heb gemaakt. Ik durf onderhand wel te zeggen dat dit mijn favoriete oogmake-up remover is!

Ik heb altijd de struggle dat mijn shampoo en conditioner niet tegelijk op gaan. Bij mij gaat de shampoo altijd het eerste op. Meestal heb ik niet heel veel conditioner over, maar toch. Dit restje gooi ik niet weg, maar gebruik ik gewoon totdat hij op is in combinatie met een nieuwe shampoo. Afgelopen maand maakte ik de Big Bold OOMF Shampoo van Fudge op. Een hele fijne shampoo die mijn haar net wat meer volume gaf. Binnenkort kun je dus ook de conditioner van dit merk verwachten in mijn opgemaakt artikel.

Nog een volume product wat op ging is deze Get The Volume Mousse van Andrélon. Deze mousse gebruik ik echt al zo lang en ik ben er nog steeds tevreden over. De mousse ruikt lekker, geeft mijn haar volume én plakt niet. Van dit product heb ik echt al enorm veel bussen versleten en ook de nieuwe bus staat alweer klaar om gebruikt te worden.

Welke producten heb jij in de maand maart opgemaakt?

xxx Teddy

4 comments

  • Altijd leuk om te zien wat iemand heeft opgemaakt! Ik heb juist altijd het probleem dat ik met alles begin, tot klein bodempje, dan iets nieuws koop en zo komt bijna nooit iets op.. dat vind mijn moeder ook altijd heel handig haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog