Opgemaakt november 2017

Vorige maand had ik slechts één beautyproduct opgemaakt. Meestal gaat er wel meer op, maar in oktober was dat niet het geval. Daarom besloot ik mijn opgemaakt artikel een maandje uit te stellen. Met resultaat, want vandaag heb ik wél wat producten om je te laten zien. Producten die ik tot op het laatste beetje opmaakte, omdat ik ze zo fijn vond. Dat zegt wel wat, want met een kast vol beautyproducten ben ik wel kieskeurig geworden. Vandaag wil ik je mijn opgemaakte producten van de maand november laten zien. Benieuwd?

Het product wat eigenlijk in oktober op ging is deze fles met tea tree water van Lush. Dit spul gebruik ik al erg lang als laatste stap in mijn reiniging. Ik heb het idee dat dit mijn huid rustiger maakt en de laatste restjes make-up verwijdert. Ik heb dan ook al een nieuwe fles gekocht!

Deze maand maakte ik een fles van mijn favoriete Rituals shower foam op. Dit is de shower foam uit de Ritual of Karma lijn. Deze lijn was vorig jaar een limited edition. Daar baalde ik enorm van, want ik vond de geur zo lekker! Laatst zag ik hem weer staan en ik bedacht me geen moment, ik moest hem weer hebben! Of hij nu wel in het vaste assortiment zit, durf ik niet te zeggen. Toen ik de shower foam kocht, werd me verteld van wel, maar laatst hoorde ik dat hij toch niet terug komt…

Ook maakte ik een fles micellair water op van Garnier. Dit water gebruik ik al enorm lang om mijn make-up te verwijderen. Het is een hele basic en milde manier om je make-up te verwijderen en dat werkt voor mij prima.

Afgelopen maand gingen er heel toevallig twee flesjes van mijn oogmake-up remover op. Eentje stond bij mijn ouders thuis en de ander in mijn studentenkamer. Ik gebruik altijd de oogreinigingslotion van Garnier om mijn oogmake-up te verwijderen. Dit vind ik een enorm fijn product omdat het niet prikt in mijn ogen of een waas achter laat.

Daarnaast maakte ik nog twee mascara’s op. Of nou ja, ze zijn niet volledig op, maar ik vervang ze wel. Eigenlijk moet je mascara slechts drie maanden gebruiken, maar ik gebruik ze meestal wat langer. Toch vervang ik ze na een tijdje, omdat dat gewoon beter is. Ik maakte de volume stylist van Essence op en the colossal volume’ express van Maybelline. Van beiden heb ik alweer een nieuwe variant in gebruik.

Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog