Opgemaakt september 2017

De afgelopen maand ben ik enorm druk geweest. Hierdoor had ik een stuk minder tijd om lekker met mijn make-up spulletjes bezig te zijn. Gelukkig is het nu weer wat rustiger en heb ik weer iets meer tijd. Nog steeds niet echt veel, want dat heb je nou eenmaal niet als je full-time werkt. Afgelopen maand gingen er dan ook niet zo heel veel items op. Wel heb ik wat spulletjes opgemaakt die niet regelmatig op gaan, dus die wil ik je toch graag laten zien. Benieuwd?

Als eerste maakte ik maar liefst twee pakjes reinigingsdoekjes op. De eerste die op ging was deze van Balea. Deze rook erg lekker en werkte fijn. Ook maakte ik een pakje van het merk Byphasse op. Deze vond ik iets minder fijn, maar ze werkten wel gewoon prima. Deze doekjes gebruik ik trouwens niet om mijn gezicht te reinigen, maar voor het verwijderen van swatches.

Hoewel mijn cranberry body butter van The Body Shop nog niet op is, doe ik hem toch weg. Hij ruikt namelijk niet meer goed. Erg jammer, maar wel begrijpelijk want ik heb hem al een tijd. Ik heb er nog een back up van in de kast liggen, dus zo erg is het ook weer niet.

Een product waar ik enorm lang mee doe: mijn foundation. Omdat de perfecte kleur vinden voor mij echt lastig is, gebruik ik er twee. Ik gebruik NC15 en NC20 van de studio sculpt foundation van MAC. Als ik deze tinten meng, krijg ik mijn perfecte kleur. In de zomer kan ik makkelijk iets meer van NC20 toevoegen en in de winter gebruik ik iets meer van NC15. Nu zijn mijn foundations toch echt op. Deze foundation werkt gewoon heel goed voor mij, dus ik heb al een tijdje twee nieuwe in de kast liggen. Die ga ik gelijk in gebruik nemen!

Ook maakte ik mijn favoriete deo van het moment op. Dit is den invisible dry deodorant van Dove. Deze deo heeft geen duidelijke geur, wat ik zelf erg fijn vind. Ook werkt hij voor mij goed. Wel merk ik dat ik met deodorant vaak een fase heb. Na een tijdje ben ik de geur zat en moet ik op zoek naar een nieuwe. Ik merk dat ik deze deo ook langzaamaan een beetje zat begin te worden, dus als jullie nog tips hebben, let me know!

Last but not least doe ik mijn favoriete mascara weg. Dit is de colossal volum’ express waterproof van Maybelline. De mascara is niet helemaal op, maar ik gebruik hem al zo lang dat ik hem moet vervangen. Eigenlijk kun je mascara namelijk maar 3 maanden gebruiken. Deze mascara gebruik ik al jaren en in al die tijd ben ik nog geen fijnere tegen gekomen. Wel gebruik ik hem in combinatie met een mascara die mijn wimpers langer maakt voor het beste resultaat.

Welke producten maakte jij in september op?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog