sale shopping tips

Nu kerst voorbij is en merken nog met de laatste restjes van hun kerstcollecties zitten, kun je vaak leuke dingetjes scoren voor een mooi prijsje. Ik loop de weken na kerst vaak winkels binnen in de hoop dat er nog iets is, maar webshops verkopen deze restjes natuurlijk ook. Ik heb wat dingen op een rijtje gezet, misschien zit er wel iets voor je tussen. Kijk je mee?

Lush – magic wand
Lush heeft altijd een geweldige kerstcollectie en de producten die hiervan over zijn worden vaak met 50% korting verkocht. Heel vaak zijn de meest bijzondere producten al op, maar vaak zijn er toch nog wat leuke dingen over. Zo ook deze magic wand bubble bar die nu maar 4,75 kost in plaats van 8,95. Neem eens een kijkje bij een Lush filiaal of in de webshop of er nog wat leuks voor je bij zit.

Steps – aruna dress
Dit jaar besloot ik een leuk kerstjurkje uit te zoeken. Ik ging twee dagen voor kerst op zoek. Echt last minute, maar daar was ik achteraf heel blij om. Steps is een winkel waar ze vooral jurkjes en mooie jasjes verkopen. Ik ben hier wel eens naar binnen gelopen, maar vond de jurkjes toch wel prijzig. Op zoek naar mijn kerstjurkje liep ik Steps binnen en zag tot mijn verbazing dat er veel sale was. Zo heb je deze aruna dress voor 47,95 in plaats van 79,95. Dus heb je nog een mooi jurkje nodig? Het is zeker de moeite waard om even een Steps filiaal binnen te lopen of even in de webshop te kijken.


Douglas – Bambi let’s dream
De Douglas bij mij in de buurt was echt heel erg druk de dagen voor kerst. Douglas had dan ook aardig wat mooie aanbiedingen qua parfum. Nu zag ik nog een parfum voor een wel heel mooi prijsje. Deze schattige flacon met het heerlijke let’s dream geurtje van Bambi kost nu maar 19,95 in plaats van 34,95. Dat scheelt toch aardig wat! Let’s dream is wel erg zoet, dus daar moet je van houden.

The Body Shop – Frosted Cranberry body polish
The Body Shop heeft altijd heerlijke geuren in hun kerstcollectie. Veel producten zijn al uitverkocht, maar de producten die er nog zijn worden met 50% korting verkocht. Het is immers geen kerst meer. Zo kun je de Frosted Cranberry body polish nu voor maar 5,- kopen in plaats van er 10,- voor te betalen. Frosted Cranberry is een heerlijk zoetig geurtje. Wil je toch een wat frisser geurtje? Kijk dan eens of er nog producten zijn van de glazed apple lijn.

Yves Rocher – gechenkset 3 douchegels
Ook Yves Rocher had een kerstcollectie met verschillende geuren. Hier heb ik om heel eerlijk te zijn niet echt naar gekeken, maar dit setje ziet er wel onwijs leuk uit. Deze geschenkset met drie verschillende douchegels kost normaal 7,05 en nu maar 5.

Rond deze tijd van het jaar is er veel sale en willen merken van hun kerstcollecties af. Ik heb daarom wat leuke dingetjes op een rijtje gezet van wat verschillende merken. Naast de items die ik hier aan je laat zien, zijn er nog veel meer items in de sale. Als je op een afbeelding van een product klikt, ga je naar dit product in de webshop van dat merk.

Heb jij nog sale shopping tips?

xxx Teddy

21 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog