W7 – Selfie! Powder review

w7 selfie powder! review

Het merk W7 ken ik vooral vanwege haar dupes van de meest mooie producten. Toch is W7 niet alleen goed in het maken van dupes. Ze hebben ook producten die niet per se ergens op lijken, zoals het selfie! powder. Oké, heel eerlijk? Too Faced heeft een palette met drie selfie-poeders, maar de producten zelf lijken totaal niet op elkaar. Omdat ik erg nieuwsgierig was of dit poeder je selfie echt beter maakt, testte ik dit product voor je uit. Vandaag wil ik je er dan ook mijn mening over geven. Benieuwd?

selfie powder compact poeder

De poeder heeft een leuke verpakking. Het product zit in een stevig, zwart, plastic doosje. Op het plastic doosje zitten blauwe, metallic verfspatten. De deksel is doorzichtig en daarop staat met dezelfde blauwe, metallic kleur om welk product het gaat. Daarboven is ook het logo van W7 te zien. Verder ziet de poeder er vrij simpel uit. Er zit geen motiefje of iets in, maar dat verwacht ik ook niet bij een gezichtspoeder.

img_5810m_zpswgghfwse

Volgens W7 zorgt de selfie pressed compact powder ervoor dat je gezicht niet teveel glanst op een selfie. Wat de poeder doet is het absorberen van de olie van een vettige huid. De poeder zou doorzichtig zijn en een matterende finish hebben. Het bijzondere aan de selfie! poeder is dat het een vleugje blauw bevat om ervoor te zorgen dat de huid er goed uitziet en je de perfecte selfie kunt maken. Dat is op de foto hierboven ook wel een klein beetje te zien. Naast dat het product geschikt is voor selfies, kan het ook als een gewone gezichtspoeder gebruikt worden als finish over je make-up. Ook zou het product geschikt zijn voor een touch-up gedurende de dag.

effect selfie powder w7

Om mijn make-up te fixeren, gebruik ik altijd een transparante poeder. Ik was daarom erg benieuwd wat de selfie! poeder als extraatje zou hebben. Ook was ik nieuwsgierig naar hoe die blauwe ondertoon van de poeder uit zou pakken, vooral bij mij omdat ik al zo koel en licht ben van mezelf.

Hierboven kun je het effect van de selfie! poeder zien. Op de linkerfoto draag ik mijn make-up met mijn gewone, transparante poeder. Wel is deze foto een paar uurtjes nadat ik mijn make-up gedaan heb, gemaakt. Rechts zie je precies dezelfde make-up, maar dan met een laagje van de selfie! poeder eroverheen. Eerlijk? Ik zie vrij weinig verschil. Mijn huid lijkt iets matter op de selfie! poeder foto, maar meer dan dat zie ik niet heel veel.

De selfie! poeder is gemakkelijk aan te brengen, maar wel erg poederig. Je moet dus opletten dat je niet te veel in één keer op je kwast neemt, want dan vliegt de poeder alle kanten op. De blauwe waas is niet terug te zien als je het product goed verdeelt, dus dat is fijn.

Conclusie

Ik vind de selfie! powder van W7 een geinig product. De verpakking ziet er leuk uit en het idee achter het product is erg leuk bedacht. Maar of het product nou een must have voor iedere selfie is? Nee, dat niet. Het is gewoon een prima, transparante poeder met een blauwe ondertoon om je make-up mee te kunnen fixeren. De poeder is vrij poederig, maar werkt verder fijn en zorgt ervoor dat mijn make-up op zijn plek blijft. De selfie! powder kost 5,55. Dat vind ik een prima prijsje voor dit product.

Zou jij een speciale selfie poeder willen hebben?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog