Hard Candy take me out liner

Eyeliner gebruik ik enorm veel. Als ik make-up draag, draag ik altijd wel eyeliner. Vaak in een zwarte kleur, maar soms ook bruin. Felblauw was wel even iets anders. Toch vond ik de kleur zo onwijs mooi dat ik besloot deze te testen.

Van het merk Hard Candy had ik nog nooit iets getest. Wel had ik goede verhalen gehoord over de pigmentatie. Ik hoopte dan ook dat deze kleur echt zo zou zijn als de kleur van de verpakking! Vaak is een potlood iets donkerder, of geeft weinig kleur af.

Het potloodje ziet er erg leuk uit. Een hele andere vorm dan normaal. Leuk! Heel handig ook, het laatste deel kun je niet slijpen, dit is plastic. Ik heb vaak ruzie met het laatste beetje oogpotlood, je kunt het stompje niet meer goed vasthouden omdat ie zo klein is geworden. Daardoor kun je ook geen mooie lijn meer zetten. Bij Hard Candy heb je daar dus geen last van. Als er nog een stompje over is, hou je hem gewoon bij het plastic gedeelte vast.

Ik heb de kleur chop suey. Dit is een felle blauwe kleur. Wauw, wat een geweldige kleur is dit! Hij is nog feller dan de verpakking. Dit had ik echt niet verwacht. Er komt enorm veel kleur vanaf en het potlood is lekker romig. Heel prettig om mee te werken.

In het begin wist ik niet zo goed hoe ik de eyeliner moest dragen, in plaats van mijn standaard zwarte eyeliner? Mhh, aan mijn donkere lijntje was ik toch wel erg gehecht. Daarom besloot ik de take me out liner boven mijn standaard lijntje aan te brengen voor een speels effect.

Ik heb met de liner plume van lancôme in noir een simpel lijntje langs mijn wimperrand gezet. Daarboven heb ik met de take me out liner in de kleur chop suey een dikker lijntje gezet en een wing gemaakt. Verder heb ik colossal volum’ express mascara van Maybelline gebruikt.

De kleur valt enorm op, dus dit wordt niet mijn nieuwe dagelijkse look, maar ik vind het wel enorm leuk staan.

Ik kreeg de take me out liner van Hard Candy in de prettybox van juni. Volgens prettybox kost deze liner 3,95. Ik ben in Nederland nog geen winkel tegen gekomen die dit merk verkoopt. Als je Hard Candy ooit tegen bent gekomen in Nederland, let me know!

Kende jij het merk Hard Candy al?

xxx Teddy

23 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog