Action maskertjes review

Sinds ik me meer ben gaan verdiepen in skincare, weet ik wat voor mijn huid werkt en wat niet. Een maskertje op z’n tijd? Daar wordt mijn huid heel blij van. Tenminste, als het maskertje voor mijn huid gemaakt is. Laatst was ik bij de Action om ‘alleen even vuilniszakken te halen’. Tja, je weet hoe dat gaat. Uiteraard kwam ik met een volle tas de winkel uit. Zo kocht ik ook drie verschillende Action maskertjes, onder het mom van ‘voor m’n blog’. Vandaag wil ik je deze Action gezichtsmaskertjes laten zien en je er mijn mening over geven. Benieuwd?

Action maskertjes review

Action maskertjes

Er lagen zo veel leuke maskertjes in de schappen bij Action, dat ik besloot er drie te kiezen om te testen. Alle drie zaten ze in een kartonnen doosje waarin meerdere stuks zaten. Handig wanneer je het masker fijn vindt, of als je het masker met vriendinnen wil gebruiken!

gouden masker action

Gouden peel off Masker Action

Het eerste Action maskertje wat ik testte is het Peel Off Gold Mask. Dit doosje met gouden maskers van Action bevat maar liefst 5 maskertjes, dus daar kun je wel even mee vooruit. De substantie van het masker is vrij vloeibaar en is goudkleurig. Wanneer je het masker op hebt, heeft je hele gezicht dus een gouden gloed.

Het fijnste aan dit gouden masker van Action? Het peel off gedeelte. Ik vind peel off maskertjes altijd erg fijn werken. Vaak doen ze niet bizar veel voor mijn huid, maar het is wel even een relax-momentje en daarna voelt mijn huid vaak wel zacht aan. Dit was ook het geval bij het Peel Off Gold Mask. Een prima maskertje, maar niet heel bijzonder naast de gouden kleur.

peel off masker action roze

Roze peel off maskertjes action

Het tweede masker is degene waar ik het meest benieuwd naar was: het peel-off glittermask. Dit Action maskertje is roze en peel off en bevat allerlei glitters en sterretjes, zoals je op de foto hieronder kunt zien. Leuk!

roze maskertjes action

Dit masker ziet er dus super leuk uit, maar helaas maken alle glitters het wel lastiger om dit goedje egaal te verdelen over je huid. Hierdoor zit het masker op sommige plekken dikker, waardoor je langer moet wachten totdat alles echt droog is. Anders lukt het niet om het masker van je gezicht af te trekken. Ook hier geldt weer: een prima masker waarbij mijn huid lekker zacht aanvoelde, maar naast de kleur en glitters niet heel bijzonder.

Action gezichtsmaskers bubbels

Action Bubbel maskertjes

Last but not least: het bubbly face mask. Dit masker lijkt doorzichtig wanneer je hem aanbrengt, maar al snel na het aanbrengen begint het masker te bubbelen. Tijdens het bubbelen voel je het masker ook echt een beetje kriebelen. Na 5 tot 10 minuten zijn er genoeg bubbels, kun je het inmasseren en vervolgend verwijderen met lauwwarm water.

Wat ik vooral leuk vond aan dit maskertje zijn de bubbels. Het is toch eens wat anders en ook het inmasseren van de bubbels is een lekker gevoel op mijn huid. Ik merkte dat dit masker mijn huid het meeste ‘schoonmaakte’ van de drie. Mijn huid voelde een heel klein beetje trekkerig aan en echt ‘schoon’ alsof ik mijn huid een face wash had gereinigd.

Conclusie

Ik vind het heel leuk dat Action dit soort gezichtsmaskers verkoopt. Het is eens wat anders dan een ‘simpel’ kleimaskertje. Deze maskertjes zien er ook echt leuk uit. Dat is ook direct het grootste voordeel: ze zien er gewoon leuk uit. De Action gezichtsmaskers doen wel iets voor mijn huid, maar verrichten geen wonderen. Ik raad je de maskers vooral aan vanwege de uitstraling, niet per se vanwege de werking. Ook merkte ik bij alle maskertjes dat er vrij weinig product in de zakjes zat, waardoor het lastig was om je hele gezicht te bedekken. Alleen bij het Bubbly masker had ik genoeg product. Ook droogden de maskertjes al vrij snel op, waardoor je snel moest werken. De precieze prijs per maskertje weet ik niet meer, maar volgens mij lag dit rond de paar euro. Mijn favoriete masker blijft toch wel deze van L’oréal.

Welke van de Action maskertjes lijkt jou het leukst?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog