Aliexpress – brush cleaner

 

Ik borstel mijn haren iedere dag. Soms wel meerdere keren per dag. Dagelijks verlies je enorm veel haren. Veel van deze haren blijven in je borstel achter. Daarom maak ik regelmatig mijn borstel schoon. Ik was hem, maar maak hem ook regelmatig haar-vrij. Maar al mijn haren tussen die kleine pinnetjes uithalen, is niet het meest gemakkelijke klusje. Er blijft altijd wel wat achter. Een tijdje terug bestelde ik daarom de brush cleaner op Aliexpress. Ik zag deze tool voorbij komen en hij leek me zo handig! Ik heb de tool nu een tijdje getest en vandaag wil ik hem aan je laten zien. Benieuwd?

De brush cleaner ziet er heel simpel uit. Het handvat is knalroze en de pinnetjes waarmee je je borstel schoon kunt maken, zijn gewoon zilverkleurig. Een handige tool hoeft er van mij ook niet heel bijzonder of mooi uit te zien, als hij maar goed werkt!

Het is een tool waarmee je je borstel gemakkelijk weer haar-vrij kunt maken. Je hoeft dus niet meer je haren er tussenuit te trekken, maar je kunt simpelweg dit dingetje gebruiken.

De brush cleaner is heel makkelijk in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de pinnetjes door de haren van je borstel halen. Ik zet hem in het midden neer en ’trek’ hem dan naar beneden. Door de pinnetjes die zo dicht op elkaar zitten, trekt de tool alle losse haren uit je borstel.

Waar ik eerst mijn haren tussen de pinnetjes van mijn Tangle Teezer uit moest vissen met mijn nagels (sorry, I know too much information), hoef ik dat nu niet meer te doen. Ik pak dit handige dingetje erbij en maak zo in één keer mijn borstel weer haar-vrij.

Ik vind de brush cleaner van Aliexpress een handige tool. Het is een goedkoop, grappig dingetje wat het schoonmaken van je borstel net wat makkelijker maakt. Een must-have? Dat niet, maar handig is het wel! Hoewel ik denk dat hij nog net wat beter werkt voor een borstel met haartjes die echt dicht op elkaar staan, werkt hij voor mijn geliefde Tangle Teezer ook prima. Deze tool kostte me 0,59. Een heel mooi prijsje dus. Ik kocht hem bij deze verkoper op Aliexpress.

Hoe haal jij je haren uit je borstel?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog