Mijn favoriete highlighters van dit moment

Een aantal jaar geleden droeg ik geen highlighter. Gewoon nul, niks, nada. Nu kan ik me dat niet meer voorstellen. Ik kan enorm blij worden van mijn highlighters en vind dat het product mijn look net even dat extraatje geeft. Mijn highlighter stash is aan het groeien en nu al zitten er hele mooie highlighters tussen. Vandaag wil ik je daarom mijn 5 favoriete highlighters van dit moment laten zien. Benieuwd?

Sleek – highlighting palette
Dit palette van Sleek vind ik echt geweldig. Stiekem vind ik alle highlighters uit dit palette geweldig, maar als ik er één zou moeten kiezen is het toch wel subsolar. Dat is de witgouden tint rechts onderin. Deze highlighter past bij vrijwel alles en geeft gewoon een hele mooie glans af.

Sleek – face form contouring and blush palette
In mijn top 5 zit nog een highlighter van Sleek. Dit is de highlighter uit het face form contouring and blush palette in de kleur fair. Ook deze highlighter heeft een hele mooie glans én past bij veel looks. Deze highlighter is iets meer roze dan subsolar.

Kiko – all stars face palette 
Mijn buurmeisje raadde me dit palette aan vanwege de bronzer en de highlighter. Zij vond deze namelijk erg mooi. Ik nam haar advies aan en geef haar groot gelijk. Alle drie de producten in dit palette zijn erg mooi. Toch merk ik dat ik hem er voornamelijk voor de highlighter bij pak. Waar alle andere highlighters in dit rijtje enorm veel glans hebben, is deze wat subtieler.

Kiko – high pigment 16
Dit is oorspronkelijk geen highlighter, maar een oogschaduw. Toch vond ik de glans zo mooi, dat ik hem als highlighter ben gaan gebruiken. Met succes, want dit is één van mijn favoriete highlighters geworden. Ik heb zelfs een keer een complimentje van een vriendin gekregen. Toen ik haar vertelde dat het eigenlijk een oogschaduw was, had ze dit niet verwacht.

The balm – Balm Jovi palette
Dit palette vind ik enorm mooi. Ik kocht het palette oorspronkelijk voor de oogschaduws, maar ook de highlighter uit dit palette pak ik er heel graag bij. Solid gold heeft echt een hele mooie gouden glans. Hoewel goud mij vaak niet zo mooi staat, past deze highlighter wel goed bij mijn lichte huid.

Hierboven zie je alle vijf de highlighters naast elkaar. Van links naar rechts zie je: subsolar – face form contouring and blush palette – all stars face palette –  high pigment 16 – solid gold.  Zoals je ziet hebben alle highlighters een prachtige glans. De ene tint is wat koeler, de ander wat warmer. De ene wat meer roze waar de ander meer goud is. Ja, samen zijn het vijf prachtige highlighters!

Wat zijn jouw favoriete highlighters?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog