Balea – spray-on bodylotion

balea spray on body lotion review

In de zomer vergeet ik me vaak in te smeren met bodylotion. Dit terwijl het juist zo belangrijk is. De zon droogt mijn huid uit en ook in de zomer kan ik last hebben van een wat droge huid. Zin om met een dikke body butter aan de slag te gaan heb ik in de zomer niet, dus toen ik laatst in Duitsland deze spray-on bodylotion van Balea tegenkwam, besloot ik hem te kopen. Dit leek me voor in de zomer een stuk makkelijker en fijner! Ik heb het product voor je getest en vandaag wil ik er mijn mening over geven. Benieuwd?

De spray-on bodylotion zit in een witte fles met oranje details. In het midden van de fles staat groot het Balea logo en daaromheen is een afbeelding te zien van mango en bloemen, de geur van de bodylotion. Ook staat de naam en wat informatie over het product op de voorkant. De fles heeft een oranje dop met een ‘slotje’. Wanneer je hem naar rechts draait, staat hij op slot en kun je niet sprayen. Wanneer je hem naar links draait, kun je de bodylotion wel sprayen door de dop in te drukken. Dat systeem is erg handig, vooral als je het product in je tas stopt.

Volgens Balea zorgt deze body lotion direct voor een zachtere huid. Het product voedt de huid en trekt snel in. Ook zou het product niet plakkerig aanvoelen. De body lotion heeft een fruitige geur van mango en hibiscus.

Waar ik bang voor was, was dat er enorm veel product in één keer uit de flacon zou komen. Gelukkig is dit niet het geval. Per keer dat je sprayt, komt er een klein beetje body lotion uit. De body lotion is vrij dun en vloeibaar, waardoor hij gemakkelijk uitsmeert en snel intrekt. Ook heeft de body lotion een hele lekkere, zomerse geur. De body lotion ruikt naar mango en hibiscus, erg lekker!

Na het insmeren van de bodylotion voelt mijn huid lekker zacht aan. Het is een vrij dunne bodylotion, waardoor hij voor mij perfect is voor de zomer. Heb jij last van een hele droge huid, dan denk ik dat je niet genoeg hebt aan deze dunne bodylotion, dan zul je een rijkere variant moeten proberen. Maar als je op zoek bent naar een lekkere, frisse en dunne body lotion, is dit wel het juiste product.

Conclusie

Ik vind de spray-on bodylotion van Balea erg fijn. Dit product is perfect voor de zomer. Het werkt snel en makkelijk door de sprayflacon en de bodylotion is lekker vloeibaar, waardoor hij snel intrekt. Ook is de geur heerlijk zomers, door de tropische mango. Ik kocht dit product in Duitsland bij DM voor 2,75. Een heel mooi prijsje voor zo’n leuk product.

Smeer jij je vaak in met body lotion in de zomer?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog