Moody Monday #48

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. Gelukkig is het voor mij nu vakantie, maar de kans is groot dat niet iedereen vakantie heeft en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 48 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Gek op make-up – Alles uit je dag halen, hoe doe je dat?
Over het algemeen ben ik erg goed in plannen en dingen gedaan krijgen als het moet. Maar in de vakantie vind ik het vaak lastig. Ik voel veel minder druk om dingen gedaan te krijgen, want ik heb immers genoeg tijd, waardoor alles 2x zo lang duurt. Dit artikel van Mariëlle geeft je handige tips om alles uit je dag te halen. Misschien handig voor als je net als ik in de vakantie niet vooruit te branden bent?

Zolea – 5x summer DIYs
Hoewel ik het niet echt merk aan het weer de laatste tijd, is het toch echt zomer. In de vakantie heb je, ik in ieder geval wel, genoeg tijd om leuke DIYs te maken. Zoë deelde een paar hele leuke die je deze vakantie nog kunt maken en echt summer-proof zijn!

Burgertrutjes – Originele blog – hoe houd je je blog origineel en val je op?
Toen ik begon met het lezen van blogs, flink wat jaartjes geleden, waren er nog niet zo veel. Tegenwoordig zijn er bizar veel blogs en is het lastig om origineel te blijven. Vrijwel alles is al een keertje gedaan toch? Laatst kwam ik deze blogpost tegen en moest hem gewoon met je delen. Deze tips kunnen je helpen je blog toch net wat origineler te maken.

The blog next door – de perfecte planner voor maar €5 
Ik maak overal lijstjes voor en hou altijd goed mijn agenda bij. Ik ben een echte planner, want dat werkt voor mij gewoon fijn. Mijn lijstjes en planningen maak ik vaak in een simpel notitieboekje, of in mijn agenda. Maar deze planner die Mylou in haar blogpost laat zien, ziet er wel echt handig uit. Misschien moet ik zoiets eens proberen.

Gebruik jij een speciale planner?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog