Bath & Body Works producten review

bath & body works review

Ken je van die mensen die zeggen dat reclames en marketing hen niets doen? Ik geloof daar nooit zo in. Onbewust en bewust worden we wel degelijk beïnvloed door reclames of mensen om ons heen. Ik heb het vaak niet door, maar toen ik in Amerika in de Bath & Body Works stond, werd het me weer eens duidelijk. Begrijp me niet verkeerd, ik wilde heel graag naar deze winkel om alle leuke producten te bekijken. Maar de reden dat ik er heen wilde? Omdat ik via YouTube en Blogs zag dat anderen er zo enthousiast over waren. Door deze ‘reclame’ had Bath & Body Works er een klant bij, want ja ik kon het natuurlijk niet laten om er iets te kopen. Vandaag wil ik je mijn mening geven over wat producten die ik er tijdens mijn shopping tripje kocht. Want ik wil natuurlijk wel testen waarom iedereen er zo enthousiast over is! Benieuwd?

Bath & Body Works is een Amerikaans merk met eigen winkels. Het merk staat vooral bekend om haar vrolijke en heerlijk geurende hand sanitizers, maar het merk heeft nog veel meer body care producten. Ook hebben ze heerlijke huis-geuren, iets wat ik nog niet wist!

hand gel bath body works review

Het bekendste product, of in ieder geval voor mij, is de Anti-Bacterial Hand Gel. Die moest ik dan ook proberen. Het fijne aan deze hand gel vind ik het formaat. De flesjes zijn lekker klein, waardoor ze makkelijk in een klein tasje passen. Ook zijn er enorm veel verschillende geuren verkrijgbaar, waardoor er altijd wel eentje bij zit die jij lekker vind.

Ik koos voor de varianten Beautiful Day en Cucumber Melon. Deze twee ruiken heerlijk fris, maar niet te sterk. De geur blijft eventjes hangen, maar niet te lang. De hand gels drogen mijn handen niet uit, iets wat ik echt een pluspunt vind. Want laten we eerlijk zijn, dit soort hand gels zijn vaak erg uitdrogend. Ik vind het dus hele fijne, handige flesjes!

Ik had niet echt body care producten nodig, maar ik vond alles er zo leuk uitzien en zo lekker ruiken. Daarom besloot ik 3 mini’s te kopen. Er was namelijk een deal: 3 mini’s voor $12,50. Het eerste item wat ik koos was de Japanese Cherry Blossom shower gel. Mijn douchegel was bijna op terwijl onze road trip nog volop bezig was. Dus deze kon ik wel gebruiken!

Vaak vind ik producten met een Japanese Cherry Blossom geur enorm lekker en ook dit product was daar geen uitzondering op. De geur is lekker en totaal niet chemisch. Verder is het product een prima shower gel. Hij schuimt een beetje en laat mijn huid niet droog achter. Fijn voor op vakantie dus!

De andere twee mini’s die ik uitkoos zijn deze twee body creams. Links zie je Pretty as a Peach en rechts zie je Japanese Cherry Blossom. Die laatste heeft dezelfde geur als de shower gel die ik ook kocht.

De body creams ruiken heerlijk, maar niet te sterk. Wanneer je jezelf er mee insmeert blijft de geur even subtiel hangen. Ook voelt mijn huid na gebruik lekker zacht en gehydrateerd aan. Heb je een hele droge huid, dan denk ik niet dat deze body creams voldoende voor je zijn. Ze zijn namelijk vrij dun en trekken snel in. Ik vind ze daardoor perfect voor op vakantie, omdat ik in de zomer toch geen extreem droge huid heb.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over de producten van Bath & Body Works. Ik vind het een hele leuke winkel met veel keuze! Mocht je ooit naar Amerika gaan, dan is het zeker de moeite waard om er heen te gaan. De producten die ik er kocht, vind ik stuk voor stuk fijn. De hand gels ruiken heerlijk en hebben een prettig formaat. De shower gel ruikt ook heel lekker en werkt prettig. Ook de twee body creams die ik kocht zijn perfect voor op reis met hun lekkere geuren en fijne werking. Helaas is Bath & Body Works niet verkrijgbaar in Nederland. Laten we hopen dat ze ooit nog naar Nederland komen!

Kende jij Bath & Body Works al?

xxx Teddy

4 comments

  • Ik bestel het altijd bij Cozy Favorites. Zij hebben een heel ruim assortiment in hun webshop (Nederlandse webshop). Deze producten lijken mij ook weer heerlijk!

  • Mooie producten heb je mee naar huis genomen! Zo jammer dat er in Nederland geen winkels van dit merk zijn. De handgels gebruik ik ook graag, ik had er een met watermeloen die ik van de week heb opgemaakt en heb er nog een met kokos en cactus geur. Ze ruiken vrij sterk, maar daar houd ik wel van ;-). De body creams vind ik ook heerlijk en ze zien er ook zo mooi uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog