Becca – Light Chaser Highlighter (+ verkrijgbaar bij Douglas?!)

becca highlighter

“Moet ik dit wel doen?” Was hetgeen wat door mijn hoofd ging toen ik de Becca Light Chaser Highlighter in mijn handen had. De verkoopster vond uiteraard van wel en mijn inner-ekster natuurlijk ook. Ik hou gewoon enorm van glanzende dingen. Kan ik ook niets aan doen. Mijn portemonnee aan de andere kant vond het geen goed idee. Oh well, ik geef de schuld gewoon aan het feit dat we in Nederland geen Sephora meer hebben én ik toch nog een souvenir uit Kopenhagen voor mezelf wilde kopen, want ik rekende de highlighter na enige twijfel toch af. Ik heb dit pareltje nu al een tijdje in huis en gebruik hem regelmatig. Vandaag wil ik hem daarom maar al te graag aan je laten zien. Benieuwd?

Becca lightchaser highlighter

Becca staat bekend om haar prachtige highlighters. Hoewel ik de highlighters er echt goed uit vind zien, ben ik niet per se een groot fan van de verpakking. De verpakking is degelijk en voelt heel stevig aan, dus daar valt niets op aan te merken. Maar de deksel doet me een beetje denken aan een Romeins schild, iets wat ik niet echt bij het product vind passen. Nee, de verpakking is niet helemaal mijn ding. Ach, gelukkig gaat het bij highlighters om de binnenkant!

Volgens Becca geeft deze light chaser highlighter een ongekende kleurendimensie af wanneer het licht erop valt. De kleur is doordrenkt met caleidoscopische parels die een prachtige gloed geven. Deze highligher verandert daardoor ook van kleur als je beweegt. Dat klinkt als een hele bijzondere highlighter!

Becca heeft een breed assortiment met allerlei verschillende highlighters. Ik koos voor de Citrine flashes Apricot variant, wat een limited edition is, liet ik me vertellen. Citrine flashes Apricot is een goudkleurige highlighter met een roze gloed. Hij lijkt goudkleurig als je hem aanbrengt, maar zodra er licht opvalt, neigt hij meer naar roze. Een hele andere highlighter dan alle andere die ik in mijn bezit heb.

De swatch! Hier zie je hoe de tint eruit ziet op mijn huid. De kleur is enorm lastig vast te leggen, want de glans is zo bijzonder! Hierboven zie je hoe hij eruit ziet als het licht erop valt, dan wordt het een hele bijzondere roze tint. Ik vind dit echt zo mooi! Op deze foto is ook duidelijk te zien hoe gepigmenteerd de highlighter is en hoeveel kleur er vanaf komt. Dit is slechts één veegje. Wauw!

Conclusie

Het kon ook bijna niet anders, maar ik ben verliefd op de Citrine flashes Apricot light chaser highlighter van Becca. Sinds ik hem heb, gebruik ik hem bijna iedere dag. De kleur is echt zo bijzonder en uniek. Ook komt er zo veel kleur en glans vanaf zonder dat het gelijk te overdreven is. Ik kocht deze highlighter in Kopenhagen. Helaas is Becca op dit moment nog lastig verkrijgbaar in Nederland, maar ik zag op de site van Douglas staan dat deze highlighter daar binnenkort verkrijgbaar gaat zijn voor 34,68…. Spannend!

Heb jij ook zo’n zwak voor highlighters?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog