Urban Decay – Troublemaker mascara

urban decay troublemaker mascara

Mijn liefde voor Urban Decay is ontstaan toen ik voor het eerst hoorde over de primer potion en de Naked palettes. Op dat moment ging Sephora weg uit Nederland en kon ik mijn Naked 2 palette met een fixe korting kopen. (Score!) Sindsdien ben ik me steeds meer gaan verdiepen in dit prachtige merk en gebruik ik nu iedere dag hun fixing spray en regelmatig hun primer potion. Laatst kreeg ik een heel gaaf pakketje binnen: hun nieuwe Troublemaker mascara. Vandaag wil ik deze bijzondere mascara maar al te graag laten zien. Benieuwd?

Allereerst: ik vind de verpakking echt geweldig! Waar ik de meeste mascara’s vrij simpel vind qua verpakking, heeft Urban Decay echt z’n best gedaan. De verpakking is holografisch, waardoor je afhankelijk van hoe het licht valt, paars en groen ziet. Op de foto hierboven kun je het wel goed zien. Oké, misschien ben ik ook wel een beetje bevooroordeeld, want ik hou heel erg van dit holografische effect. De mascara heeft verder een gewone, rechte vorm.

Volgens Urban Decay geeft deze Troublemaker mascara je wimpers 13,7 keer meer volume. De mascara separeert de wimpers, geeft ze meer lengte én volume terwijl het borsteltje elke wimper bedekt met een intens, zwarte kleur. De formule zou ook nog eens soepel aanbrengen zonder te klonteren. Klinkt erg goed!

urban decay troublemaker mascara effect

Hoewel de verpakking geweldig is, gaat het natuurlijk om het effect van de mascara. Hierboven zie je hoe de mascara er bij mij uitziet. Links zie je mijn wimpers zonder iets erop en rechts zie je hoe mijn wimpers eruit zien nadat ik Troublemaker heb aangebracht. Wauw, wat een verschil. Mijn wimpers zijn een stuk zwarter, langer én hebben wat meer volume. Wat ik echt een pluspunt vind, is dat hij totaal geen klontjes achterlaat en mijn wimpers mooi van elkaar scheid. Ja, ik vind het effect van deze mascara erg mooi!

Conclusie

Je kunt het misschien al wel raden: ik ben een groot fan van de Troublemaker mascara van Urban Decay. Niet alleen de verpakking is geweldig, ook het effect is om over naar huis te schrijven. Mijn wimpers zijn zwarter, langer én lijken meer volume te hebben. De Troublemaker mascara is sinds kort verkrijgbaar en kost €27,50. Niet echt goedkoop voor een mascara, maar ja, dan heb je ook wat!

Wat vind jij van het effect?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog