november 2017 in een paar foto’s

Is het alweer halverwege november? Jeetje. 2017 is gewoon alweer bijna voorbij. Om eerlijk te zijn lijken de afgelopen weken voor mij erg op elkaar. Doordat ik 5 dagen per week werk, krijg ik gelukkig wat minder mee van de kouder wordende dagen. Wel merk ik natuurlijk dat het een stuk sneller donker is. Ik ga weg in het donker en kom thuis in het donker. De afgelopen weken ben ik zo bezig geweest met mijn werk, dat ik te weinig foto’s heb gemaakt. Toch wil ik degenen die ik heb, met je delen. Ik wil je in een paar foto’s laten zien hoe het begin van mijn november was. Benieuwd?

Begin deze maand ging ik samen met mijn huisgenootje asperges maken. Dat is echt zo’n groente die ik eigenlijk nooit eet, maar wel echt lekker vind. We maakten er een heerlijk kaassausje bij en aten er aardappelkroketjes en een kipschnitzel bij. Lekker! Reminder to myself: dit moet ik echt vaker eten.

Op mijn werk kwam een heel grappig pakketje binnen voor een van onze projecten: een doosje met eetbare wormen en sprinkhanen van Jimini’s. Hoewel ik het idee super vies vind en de snacks er ook niet zo lekker uit vond zien, heb ik ze toch geproefd. Ja, zowel de sprinkhaan als de wormpjes. Ik moet eerlijk zeggen: ik zou ze niet zelf kopen, maar ik vond het niet vies. Het is zo gedroogd, dat je niet meer merkt dat het ooit een wormpje/sprinkhaan was.

Afgelopen maand testte ik deze fijne crème van Khiel’s uit. Met de koude wintermaanden op komst, kon mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken. Benieuwd naar de werking? Lees dan mijn review.

Ik testte nog een verzorgingsproduct uit: namelijk deze heerlijke body lotion mousse van Kneipp. Wat een fijn, fluffy product is dit. Hij trekt snel in en laat een heerlijke geur achter. Ook hier schreef ik een review over.

Last but not least wil ik deze foto met je delen. Ik kocht afgelopen week deze gave spiegel met lampjes aan de zijkant bij de Action. Hoeveel hij me kostte? Slechts 5 euro. Helaas deden de lampjes het niet, dus heb ik hem om moeten ruilen. Gelukkig heb ik nu er nu eentje die het wel doet. Zo’n spiegel met lampjes is super handig voor in de donkere maanden, wanneer ik geen daglicht heb om me op te maken.

Hoe was het begin van jouw november?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog