Blux Box – herfst 2018 unboxing

blux box herfst 2018

Mocht je me al langere tijd volgen, weet je misschien dat ik jaren geleden een abonnement had op een box die me één keer per maand verraste met leuke beauty goodies. Helaas werden deze boxen steeds minder interessant, want de inhoud werd steeds wat minder. Totdat het bedrijf waar ik toen een box bij had er zelfs mee stopte. Daardoor ben ik een tijd lang mijn interesse in dit soort boxen verloren, maar de laatste tijd las ik heel veel goede dingen over de Blux Box. Of deze Blux Box echt zo goed is, mocht ik zelf ervaren, want ik ontving de herfst 2018 box. Vandaag laat ik je maar al te graag zien wat er in zit. Benieuwd?

nivea micellair oog make-up remover, blux box unboxing

We beginnen de Blux Box unboxing met een product waar ik gelijk al heel nieuwsgierig naar ben. Dit is de Nivea Micellair Skin Breathe expert oog make-up remover. Dit zwarte goedje zou langhoudende en waterproof make-up gemakkelijk verwijderen. Klinkt goed! Dit product wordt verkocht voor €6,99.

Het tweede product was voor mij onbekend. Dit is een Thermaal Water Spray van Avène. Dit multifunctionele product zou goed van pas komen bij huidirritaties of wanneer je gewoon wat verfrissing nodig hebt. Dit product bevat namelijk anti-irriterende, kalmerende en verzachtende eigenschappen. Dit flesje kost €3,50. Een fijn formaatje om mee op reis te nemen.

Iets wat ik eigenlijk nooit doe, is een handmasker. Dat terwijl mijn handen in het najaar altijd erg droog zijn. Daarom komt dit handmasker van Qiriness goed van pas! Dit masker bevat een krachtige crème op basis van herstellende, hydraterende en voedende bestanddelen. Klinkt goed! Dit masker kost €6,60.

Een make-up product! Dit is de Vibrant Duo Eyeshadow van Mesauda met een groene en gelige tint. Dit merk kende ik zelf nog niet, dus ik vind het leuk om hier op deze manier kennis mee te maken. Helaas zijn het niet echt kleuren die ik regelmatig draag, maar dat is niet anders. Dit duo kost €8,50.

Ook zit er een klein tubetje in het een Peel Off Masker van Floxia. Dit detox masker zou een diepe reiniging hebben en tegelijkertijd ook werken als een sterke moisturizer. Zo’n soort masker kan ik wel gebruiken! Deze tube is een testertje, maar een full-size wordt verkocht voor €27,95.

Nog een product van een merk wat ik niet kende: de My Day Face Cream van Ninni. Deze crème zou zowel geschikt zijn als dagcrème en moisturizer. Deze full-size kost maar liefst €43,00.

Ook naar dit product ben ik heel erg benieuwd. Dit is de Multi-functional charcoal sponge van Daily Concepts. Deze spons bevat zeep aan de buitenkant en een spons aan de binnenkant. De charcoal zeep zou onzuiverheden verwijderen en de huid goed reinigen. Let er wel op dat dit product gemaakt is voor het lichaam en niet voor je gezicht. Deze spons kost €6,95.

In de box zit nog een heerlijke crème van het merk Oriflame. Dit is de The One Cream Illuminator. Deze illuminator zou je huid een prachtige zomergloed geven. Een full-size van dit product kost €16,00.

In de box zit ook een product van Essence. Dit is de Mattifying + Pore minimizing Primer. Ik gebruik iedere dag een primer en kan dus echt niet meer zonder. Deze primer van Essence kende ik nog niet, dus daar ben ik erg benieuwd naar! Dit product kost €3,59.

Last but not least het 10e product: de Colour Lip Balm van Weleda. Deze lip balm verzorgt je lippen én geeft ze tegelijkertijd een gezond kleurtje. Ik heb deze balm in de kleur Nude en er is ook een rozige en een rode tint verkrijgbaar. Deze lip balm kost €6,99.

Blux box doos unboxing

Conclusie

Dat was mijn unboxing van de Blux Box! Ik ben enorm tevreden met de inhoud van de Blux box. Ik had niet verwacht dat er zo veel producten in zouden zitten waar ik ook écht wat aan heb. Meestal bevat zo’n box toch wel veel items die net niet bij je passen en achter in de kast eindigen, maar dat is met deze Blux Box helemaal niet het geval! Ik ga veel van deze producten lekker testen en je zult er zeker een paar terug zien in een uitgebreidere review. Mocht je verzoekjes hebben, laat me dan weten in de comments van welk product jij graag een review ziet!

De Blux Box is een abonnement waarbij je elke 2 maanden 8 tot 10 beautyproducten thuis krijgt voor €29,95. Hierbij is het iedere keer weer een verrassing welke producten er in de doos zitten. Super leuk om uit te pakken dus! De box die ik heb ontvangen is de Herfst 2018 box. Zelf vind ik zo’n box een hele leuke en betaalbare manier om nieuwe producten te leren kennen. Zou je al deze producten los moeten kopen, dan kost dat je rond de €105,- terwijl je voor de Blux Box slechts €29,95 betaalt!

Heb jij wel eens een abonnement op zo’n box gehad en vond je deze Blux Box unboxing leuk om te zien?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog