Catrice Clean ID highlighter

Hoe ik mijn dag het liefste begin? Met uitslapen. Helaas zit dat er niet iedere dag in. Mijn tweede optie is ook niet vervelend. Ik vind het heerlijk om mijn dag te beginnen met het doen van mijn make-up en dit af te maken met een prachtige glans. Ik heb al vaker gezegd dat ik echt niet meer zonder highlighter kan. Dat geeft toch nét dat beetje extra aan mijn make-up. Laatst ontving ik van Catrice hun gloednieuwe highlighter, een vegan highlighter om precies te zijn. Vandaag laat ik je deze Clean ID mineral swirl highlighter van Catrice maar al te graag zien.

Catrice Clean ID highlighter

De Clean ID highlighter van Catrice zit in een kartonnen doosje met een marmerprint en beige kleuraccenten. Ik vind het heel goed, maar ook slim dat ze deze highlighter in een kartonnen doosje hebben gedaan. Dit past namelijk erg goed bij het hele idee van Clean ID en een vegan product, want zo is hij nog minder schadelijk voor het milieu.

Catrice  clean id vegan highlighter

Volgens Catrice zorgt deze gebakken, minerale poeder voor een sprankelende look. De soft-touch formule is gemaakt met 96% natuurlijke ingrediënten. De Clean ID highlighter is verkrijgbaar in een zonnige goud-bronsint, dat is degene die ik je vandaag laat zien, en een delicaat rosé. Ook niet onbelangrijk: de highlighter is compleet vegan.

Catrice clean id highlighter

Op deze foto kun je heel goed zien dat de highlighter gebakken is en een prachtige swirl van verschillende kleuren heeft. Ook zie je hier heel duidelijk de gouden en bronskleur.

Catrice clean id vegan highlighter swatch

Hierboven zie je de swatch van de Clean ID highlighter van Catrice. Er komt aardig veel kleur van de highlighter af! Dat had ik niet verwacht. Wat betreft de kleur vind ik hem wel redelijk opvallend, maar de glans zelf zou ik eerder omschrijven als subtiel. Subtiel is natuurlijk helemaal prima, maar persoonlijk hou ik toch meer van een iets opvallendere highlighter. Hij oogt ook iets poederig, maar dat vind ik van veel budget highlighters. Verder ziet hij er prima uit. 

Catrice clean id vegan highlighter review

Conclusie

Ik vind de vegan Clean ID mineral swirl highlighter van Catrice een prima product. Eerlijk? Hij heeft me niet omver geblazen. Het is een vrij subtiele highlighter die redelijk aan de warme kant is. Dat vind ik op sommige momenten heel mooi, maar soms iets té voor mijn lichte, koele huid. Ook heb ik gewoon meer een zwak voor opvallendere highlighters. Of dit helemaal mijn highlighter is, dat denk ik niet. Maar ik vind het idee wel heel erg leuk, zo in het kartonnen doosje en uiteraard vind ik het top dat het product vegan is. Vooral voor zo’n budgetmerk als Catrice. Daar moet ik ze wel complimenten voor geven. Ben je dus op zoek naar een budget, subtiele én vegan highlighter? Dan is dit wél jouw ding. Catrice verkrijgbaar bij Kruidvat. Benieuwd naar mijn favoriete Catrice producten van dit moment? Bekijk ze hier

Wat is jouw favoriete highlighter?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog