lottie london wing woman review

Lottie London Wing Woman liquid eyeliner

Winged eyeliners vind ik prachtig. Of ik ze vaak draag? Dat helaas (nog) niet. Ik ben er gewoon niet goed in. Het lukt me vaak niet om ze mooi gelijk te krijgen, dus het blijft vaak bij een gewoon, zwart lijntje. Toch ben ik de laatste tijd steeds meer aan het oefenen. Zo moeilijk kan het toch niet zijn? Om het oefenen te stimuleren, kocht ik een nieuwe eyeliner: Wing Woman van Lottie London. De naam heeft ie al mee, nu de rest nog. Ik heb de liner uitvoerig getest en wil vandaag graag mijn mening met je delen.

lottie london wing woman review

Lottie London Wing Woman liquid eyeliner

De Wing Woman eyeliner van Lottie London ziet er vrij simpel uit. Hij lijkt een beetje op een zwarte fineliner, vooral door de streepjes onderaan. Wel vind ik dat het wit en zwart samen voor een strak geheel zorgen.

Volgens Lottie London is de Wing Woman eyeliner makkelijk in gebruik en kun je met de intense, zwarte en precieze vilten tip heel gemakkelijk een dramatische, zwarte winged liner zetten. De eyeliner is compleet vegan én cruelty free.

De eyeliner heeft een vilten punt die vrij lang is voor mijn gevoel. Het uiteinde is vrij dun, waardoor je er een mooie, dunne lijn mee kunt zetten.

Wat ik belangrijk vind bij een eyeliner? Allereerst dat hij goed zwart is en goed dekt. Hierboven zie je de swatch van de liner op mijn hand. Zoals je kunt zien dekt hij echt goed en is de kleur ook mooi zwart. Ook valt me op dat er echt een strakke lijn met de eyeliner te zetten is. De swatch belooft dus al veel goeds!

lottie london wing woman swatch

Wanneer ik de eyeliner op mijn ooglid aanbreng, merk ik toch dat dit heel anders is dan op mijn hand. Hier werk ik veel meer met het puntje en druk ik minder hard. Dat betekent ook dat de lijn net wat minder strak wordt. Ook moet ik soms voorzichtig een tweede keer over de liner heen om hem volledig in te vullen. Niet heel erg, maar ik had gehoopt dat hij met de kleinste aanraking ook pikzwart en dekkend zou zijn. Wat ik wel echt top vind, is dat de eyeliner door de dag heen super goed blijft zitten. Ook is hij redelijk smudgeproof. Als je echt in je ogen gaat zitten wrijven, zal hij wel vervagen, maar een stootje kan hij wel hebben.

lottie london wing woman eyeliner

Conclusie

Zoals je misschien al verwacht, vind ik de Winged Woman eyeliner van Lottie London een prima eyeliner! Stiekem had ik er nét wat meer van verwacht, maar na even oefenen kan ik hier een prima winged liner mee zetten die goed zwart is. De kleur is écht zwart, de liner dekt goed als je hem ietjes ‘harder’ tegen de huid aan drukt en de eyeliner blijft goed op z’n plek. De Winged Woman eyeliner van Lottie London kost €4,99. Deze liner ga ik zeker gebruiken, totdat ik er eentje heb gevonden die beter is! Ik heb al eerder eyeliners van Lottie London gebruikt die totaal niet snel uitdroogden, dus ik ga er van uit dat dat bij deze net zo is. Ook heel mooi van Lottie London, hun eye foils waar ik al eerder een review over schreef.

Wat is jouw favoriete eyeliner?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog