Catrice – Dawid Tomaszewski collectie preview

Catrice komt binnenkort weer met een hele leuke limited edition! In samenwerking met de designer Dawid Tomaszewski heeft Catrice een collectie gecreëerd met prachtige rosé gouden verpakkingen en mooie herfsttinten. Omdat ik limited editions altijd erg leuk vind om te zien en te delen, wil ik je vandaag een preview laten zien van deze collectie. Benieuwd?

Eye & face palette
Dit palette bevat 8 oogschaduws in zowel matte als glanzende tinten. Ook zit er in dit palette links een highlighter en rechts een mooie blush. Dit palette is verkrijgbaar in C01 Bauhaus Obsession.

Wild matt lip colour
Deze lipsticks zouden een extreem goede dekking geven en een ultramatte finish hebben voor een mooie lip-look. In deze collectie zit een donkerrode tint genaamd C02 Lucy’s Red en een donkerpaarse tint genaamd C01 Unconventional Violet.

Glow Stick
In deze collectie zit ook een prachtige highlighter stick. Deze highlighter heeft een creamy textuur en bevat lichtreflecterende pigmenten voor een prachtige glans. Zoals ik op de foto kan zien, is zal het om een koele glans gaan. Deze stick is verkrijgbaar in 1 kleur: C01 Fashion Flash.

Iridescent lip glow
Naast een highlighter stick, zit er nog een andere soort highlighter stick in de collectie. Dit is een speciale highlighter stick speciaal voor de lippen. Deze stick bevat geen kleur, maar laat wel een holografische glans achter. Dit product kan los gedragen worden, maar ook over een lipstick heen. Ook dit product is verkrijgbaar in 1 kleur: C01 Transparent Veil.

Lip & eye pencil
Dit product is een lip- en eyeliner in één. In deze collectie zit een paarse tint met een matte finish en een glanzende gouden variant. De paarse tint heet C02 violet for VICTOR-y. De gouden variant heet C01 Gilded Glitz. Door de hoge pigmentatie is het product zowel geschikt voor het omlijnen van de lippen als voor het creëren van een eyeliner.

Nail lacquer
Deze nagellakjes hebben een langhoudende formule, goede dekking en een matte finish. In de collectie zit een gouden tint, 01 Gilded Glitz, een roze tint, C02 Off- beat Rose- wood en een donkere paarse tint: C03 Violet For VICTOR-y.

Beauty Clutch

In deze collectie zit ook een mooie rosé gouden clutch met een nepleren look. Dit tasje is perfect voor het opbergen van je make-up.

Ik vind de rosé gouden verpakkingen van de producten erg mooi. Hoewel niet alle producten me evenveel aanspreken, ben ik toch wel erg benieuwd naar het palette en de highlighter sticks. Ook ben ik erg benieuwd naar de kwaliteit donkere lipsticks. De collectie zal vanaf oktober tot halverwege november verkrijgbaar zijn. Wel geldt voor dit soort collecties op = op. Zit er een product bij wat je echt graag wilt? Dan zou ik begin oktober naar de winkel gaan als ik jou was.

Wat vind jij van deze collectie?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog