Catrice – Victorian poetry collectie

Yes! Catrice komt binnenkort weer met een nieuwe limited edition. Hoewel ik Catrice zelf al een leuk merk vind, vind ik de limited editions van het merk vaak toch net wat specialer. De verpakkingen zijn vaak bijzonder én de producten zijn maar kort verkrijgbaar, waardoor ze een hoog ‘hebben-gehalte’ hebben. Binnenkort komt Catrice met de Victorian poetry collectie. Deze collectie bevat prachtige decoraties en bijzondere details die karakteristiek zijn voor de extravagante Victoriaanse tijd. De collectie bevat abrikoos, warme nude tinten, grijs, lila, maar ook berry tinten. Vandaag wil ik je een preview laten zien van deze collectie. Benieuwd?

Eye shadow palette 
Dit palette bevat zes goed gepigmenteerde oogschaduws met een zijdezachte textuur. De verscheidenheid van de tinten in dit palette zorgt ervoor dat je er verschillende kanten mee op kunt. Dit palette is verkrijgbaar in C01 NostalCHIC.

Satin matt lip colour
Deze long-lasting lipsticks hebben een goede dekking. Ze hebben een silky, matte finish en zorgen ervoor dat je lippen niet droog aanvoelen. In de collectie zitten twee tinten, een donkere berry tint C01 Berry British en een roze tint C02 Poetic Pink.

Highlighting pebbles
Deze fijne shimmer ‘steentjes’ hebben verschillende maten en vormen. Ze zorgen voor een mooie glans. Deze highlighting pebbles zijn verkrijgbaar in C01 Queen Victoria Is Amused.

Beauty purse
Dit kleine tasje is ideaal voor ‘on the go’. De belangrijkste beauty & lifestyle accessoires passen er in.

Matt powder liner
Deze matte, grijze, poeder kajal liner bevat los pigment en is makkelijk aan te brengen door de fijne sponsapplicator. Hiermee kun je gemakkelijk smokey cat-eyes maken! Verkrijgbaar in C01 AristoMATTic.

Satin matt nail lacquer 
In de collectie zitten maar liefst vijf nagellakjes. Dezehebben een silky matte finish. Door de mooie vormgeving en gift-tags zien ze er feestelijk uit. De nagellakjes zijn verkrijgbaar in C01 Berry British, C02 Poetic Pink, C03 Apricot Epoch, C04 Noble Nude en C05 Royal LavendERA.

Ik vind de Victorian poetry collectie er erg leuk uitzien. De verpakkingen zijn bijzonder vormgegeven en er is veel oog voor detail. Ik ben vooral benieuwd naar de highlighting pebbles en de satin matt lip colours. Ik ga dan ook zeker kijken of ik die kan scoren wanneer deze collectie in de winkels ligt. De Victorian poetry collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf november 2016 tot januari 2017.

Wat vind jij van deze collectie?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog