Clinique – high impact mascara

Ik draag al een tijd lang dezelfde mascara. Toch blijf ik altijd op zoek naar ‘de perfecte mascara’. Je herkent het misschien wel. Die ene mascara die met één veeg (oké, een paar mogen ook) je wimpers awesome maakt. Of die mascara bestaat, is iets wat ik me steeds meer ga afvragen. Maar goed, ik blijf het proberen! Laatst kreeg ik een testertje van de high impact mascara van Clinique bij mijn Clinique crème. Clinique vind ik een fijn merk en de producten vallen me meestal ook echt niet tegen. Vol goede moed probeerde ik deze mascara. Vandaag wil ik hem aan je laten zien. Benieuwd?

Ik heb dus een mini variant van de mascara. Qua vormgeving ziet deze mini er vrijwel hetzelfde uit als de full-size variant. De full-size variant heeft alleen een zilverkleurige dop waar de mini een donkere dop heeft. De tube is bijna zwart en heeft hele minuscule groene glittertjes, waardoor de tube een groenige gloed krijgt. Erg gaaf! Op de tube staat in zilveren letters het logo van Clinique en om welke mascara het gaat.

Volgens Clinique voorziet de high impact mascara elke wimper van meer lengte en volume. Hierdoor krijg je een weelderige, luxueuze en uitdagende uitstraling. Volgens Clinique voel je je naakt zonder deze mascara wanneer je hem één keer gedragen hebt. De mascara is 100% parfumvrij, getest op allergieën en geschikt voor alle huidtypes. Klinkt goed!

Hier zie je het effect van de high impact mascara. Links zie je mijn wimpers zonder de mascara, rechts draag ik de high impact mascara. Het verschil is duidelijk zichtbaar. Mijn wimpers zijn zwarter en duidelijk langer. Ik vind het effect erg mooi en natuurlijk. Ook heb je niet snel klontjes of aan elkaar geplakte wimpers met deze mascara.

Helaas zorgt de mascara niet echt voor volume. Dat vind ik jammer, want ik vind een beetje volume persoonlijk wel erg mooi. Ik denk dan ook dat deze mascara in combinatie met een volume mascara een mooi effect kan geven.

Ik vind de high impact mascara van Clinique leuk. Hij zorgt voor een flinke verlenging van mijn wimpers en maakt ze mooi zwart. Het effect is mooi en natuurlijk en mijn wimpers plakken niet aan elkaar. Maar dat awesome effect waar ik naar op zoek ben? Nee, dat heeft hij voor mij helaas niet. Ik ben namelijk op zoek naar een mascara die me zowel lengte als volume geeft en dat doet deze mascara bij mij helaas niet. Ik zal de mascara er zeker nog bij pakken, omdat hij fijn werkt. Wel denk ik dat ik hem in combinatie met een volume mascara ga gebruiken om toch mijn gewenste effect te bereiken. De high impact mascara van Clinique kost 18,38. Dat vind ik persoonlijk aardig aan de prijs voor een mascara. De mini variant is ook verkrijgbaar en kost 8,21.

Wat verwacht jij van een mascara?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog