clarins lip comfort oil shimmer review

Clarins Lip Comfort Oil Shimmer

Mocht je mij een beetje kennen, dan weet je dat ik een zwak heb voor alles met glitters. Ik heb verschillende glitterbroeken, glitterlaarsjes en genoeg glitternagellak in mijn kast om mezelf een glitter-adict te noemen. Maar wat betreft lipproducten heb ik eigenlijk weinig producten met glitters. Op het gebied van lipproducten ben ik nou eenmaal een fan van mat. Maar toen ik de Clarins Lip Comfort Oil Shimmer voorbij zag komen, werd mijn glitter-liefde aangewakkerd en wilde ik ze maar al te graag proberen. Ik testte ze voor je uit en vertel je er vandaag alles over.

lip oil comfort shimmer clarins

Clarins Lip Comfort Oil Shimmer

De Lip Comfort Oil Shimmer zit in een wit, kartonnen doosje zoals we van Clarins gewend zijn. Het product zelf zit in een chique huls. De dop is metallic en heeft dezelfde kleur als de Lip Oil. De opdruk is goud en de huls is doorzichtig, waardoor je direct de kleur van het product kunt zien.

glitter lip olie

Volgens Clarins kleurt de Lip Comfort Oil Shimmer jouw lippen met een felle kleur en 3D multidimensionale glans dankzij de intense pigmenten en parelmoerpigmenten. Je lippen zouden zichtbaar voller lijken en tegelijkertijd intens worden verzorgd. De Lip Oils zijn verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende tinten.

clarins lip oils swatches

Zelf heb ik 3 van de 8 kleuren. Van links naar rechts zie je: 04 Intense Pink Lady. Intense Pink Lady is een donkerroze kleur met een koele, blauwe ondertoon en shimmer. 06 Pop Coral is, zoals de naam al zegt, een warme koraalkleur. De laatste tint, 01 Sequin Flares, is een lichte, zilveren kleur.

intense pink lady swatch

Intense Pink Lady is echt een hot pink die ook op mijn lippen goed dekt. De shimmers zijn lastig vast te leggen op beeld, maar ze zijn duidelijk zichtbaar wanneer je deze knalroze lip oil draagt.

pop coral clarins lip oil swatch

Pop Coral dekt iets minder heftig, maar laat wel een prachtige, koraalkleurige glans achter op mijn lippen. Ook bij deze tint zijn de glitters lekker aanwezig.

sequin flares clarins swatch

Sequin Flares dekt het minst van allemaal. Dit is een doorzichtige Lip Oil gevuld met lichte, zilveren glitters. Op beeld lijkt hij niet zo heftig, maar trust me: de glitters zijn aanwezig. Zelf denk ik dat dit een mooie topper kan zijn over een andere lipstick heen.

De Lip Oils brengen makkelijk aan en zitten bomvol glitters. Op mijn lippen voelen ze prettig aan en ik voel de glitters nauwelijks zitten. Ook merk ik dat de Lip Oils mijn lippen niet uitdrogen. Helaas is dit geen product wat muurvast blijft zitten zoals een liquid lipstick, maar dat had ik ook niet verwacht.

clarins lip comfort oil shimmer

Conclusie

Ik vind de Clarins Lip Comfort Oil Shimmer erg leuk. Het product ziet er luxe uit en zit bomvol glitters. Als echte glitter-lover kan ik natuurlijk niet anders dan hier happy van worden. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik wat betreft lippen toch nog steeds de voorkeur aan een mat lip geef. De Lip Oils zorgen voor enorm veel glitter, waardoor ik ze zelf meer geschikt vind voor een speciale gelegenheid en niet voor iedere dag. Ze voelen fijn aan op mijn lippen en zijn de kleuren erg mooi. Een Lip Comfort Oil Shimmer kost €25,30.

Heb jij ook een zwak voor glitters?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog