maybelline sky high mascara review

Maybelline Lash Sensational Sky High mascara

Dé hype van het moment? De Lash Sensational Sky High mascara van Maybelline. De allernieuwste mascara van dit merk werd enorm populair op TikTok vanwege de prachtige before & after video’s. Helaas duurde het even voordat deze mascara ook in Nederland verkrijgbaar was, maar EINDELIJK ligt hij nu ook hier in de drogisterijen. Als echte beautylover kon ik het natuurlijk niet laten en was ik razend nieuwsgierig naar deze mascara. Ik heb hem daarom voor je uitgetest en geef je vandaag mijn ongezouten mening.

maybelline sky high mascara review

Maybelline Sky High mascara

Ik vind de verpakking van de Sky High mascara van Maybelline erg mooi. De mascara zit in een lichtroze huls met 3D details. Yes, I like it!

borsteltje maybelline sky high mascara

Volgens Maybelline geeft de Lash Sensational Sky High mascara zowel lengte als volume. Door het flexibele kunststof borsteltje met kleine ‘haartjes’ zou je zelfs de kleinste en kortste wimperhaartjes kunnen bereiken. Klinkt goed!

Normaal gesproken vind ik borsteltjes met wat langere haartjes fijner werken, maar laten we het testen!

maybelline lash sensational sky high mascara

Normaal gesproken test ik een mascara redelijk blanco, maar bij deze mascara had ik enorm hoge verwachtingen door de gave before & afters die ik op TikTok al voorbij had zien komen. Zou deze mascara bij mij net zo’n mooi resultaat geven?

maybelline sky high mascara before after

Let’s put it to the test! Links zie je mijn wimpers zonder mascara en rechts zie je mijn wimpers met de Sky High mascara. Ik had op TikTok al regelmatig voorbij zien komen dat dit echt een mascara is die je moet opbouwen met verschillende laagjes voordat je het gewenste effect krijgt, dus dat heb ik ook gedaan.

De mascara geeft mijn wimpers enorm veel volume én lengte. Dus ja, hij doet zeker wat hij belooft en waarom de mascara zo gehyped wordt! En laat volume gecombineerd met lengte nou nét hetgeen zijn waar ik naar op zoek ben.

Maar, er is één grote maar: ik ben niet op zoek naar aan elkaar geplakte wimpers. Ik merk dat deze mascara mijn wimpers snel aan elkaar laat plakken en ik op moet letten voor klontjes. Vooral bij de binnenste wimpers. Dit is dus niet de meest makkelijke mascara om aan te brengen. Met een beetje oefenen en voorzichtigheid lukt het prima om hier een gaaf resultaat mee te krijgen, maar het is wel iets wat je in je achterhoofd moet houden. Jammer, want als hij mijn wimpers niet snel aan elkaar had geplakt was hij echt dicht in de buurt gekomen van perfect.

review tiktok hype mascara

Conclusie

Als echte beautylover kon ik natuurlijk niet achterblijven en testte ik de Lash Sensational Sky High mascara van Maybelline uit. De mascara zorgt voor veel lengte én volume. Dus ik snap waarom mensen zo enthousiast zijn over deze mascara en ben ik zelf ook erg enthousiast over deze mascara.

Maar helaas, niets is perfect. Als je niet oplet plakt deze mascara je wimpers namelijk snel aan elkaar én je moet echt meerdere lagen aanbrengen om dat gave effect te krijgen. Daardoor is het niet de meest makkelijke mascara om mee te werken en liggen spinnenpoten op de loer als je niet oplet. Wil je een makkelijkere mascara die ook lengte geeft? Dan zou ik de Paradise mascara eerder aanraden. De Sky High mascara kost €17,49.

Heb jij deze mascara al geprobeerd?

xxx Teddy

2 comments

  • Jammer dat ie toch een beetje tegenvalt. Ik heb ‘em ook liggen, maar ben er nog niet aan toegekomen om ‘em te gebruiken. Ik wilde eerst de Air Volume mega mascara van L’Oréal opmaken en dat is nu bijna het geval. Die bevalt me trouwens ook heel goed. Binnenkort toch maar eens die Sky high mascara uit de verpakking halen. Kijken wat ie voor mijn wimpers doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog