L’oréal – Paradise Extatic mascara

l'oréal paradise extatic mascara review

Hoewel ik als geen ander weet hoe het hele influencer- en PR wereldje in elkaar zit, ben ook ik niet bestand tegen lovende reviews. Nope, juist als echte beautyliefhebber ga ik snel af op wat andere mensen vinden of wat nu trendy is. Vinden veel bloggers een product geweldig? Dan ben ik juist nieuwsgierig of ik dat product ook zo fijn vind. Ditzelfde was het geval met de Paradise Extatic mascara van L’oréal. Een mascara waar ik veel positieve dingen over zag, dus ik vraag me af of deze mascara écht zo fijn is. Vandaag daarom mijn review. Benieuwd?

l'oréal paradise extatic mascara

De Paradise Extatic mascara van L’oréal zit in een kartonnen verpakking. Zelf vind ik dat nooit zo nodig, al vind ik het wel een fijn idee dat ik op deze manier zeker weet dat de huls nog niet open is geweest in de winkel. Verder vind ik de verpakking vrij basic. De huls is vrij dun en heeft een bronzen kleur. De dop heeft een rosé gouden tint. Wat ik wel leuk vind, is dat de naam van de mascara geschreven is met allemaal kleine stipjes. Dat maakt het geheel net wat speelser.

paradise extatic mascara l'oréal

De Paradise Extatic mascara is volgens L’oréal een volume mascara. Volgens L’oréal zou hij volume geven zonder klontjes en tegelijkertijd ook voor spectaculair lange wimpers zorgen. De mascara zou geschikt zijn voor gevoelige ogen en door de voedende castor olie die erin verwerkt zit, zouden je wimpers zacht en soepel worden. Klinkt super!

l'oréal paradise extatic mascara borsteltje

Hierboven zie je het borsteltje van de mascara. Het borsteltje is vrij dik en vol, iets wat ik zelf altijd erg fijn vind werken.

l'oréal paradise extatic mascara effect

Op naar het effect van de mascara! Links zie je mijn wimpers zonder en rechts met de mascara. Ik ben echt verrast! Mijn wimpers zijn ten eerste een stuk donkerder en hebben een stuk meer lengte gekregen. Vooral dat laatste had ik niet verwacht omdat het in eerste instantie een volume mascara is. De meeste mascara’s lukt het niet om zowel lengte als volume te geven. Toch geeft deze mascara naast lengte ook het beloofde volume. Zoals je kunt zien, laat de mascara ook geen klontjes achter en plakken mijn wimpers nauwelijks aan elkaar. Top! Ja, ik vind dit effect erg mooi.

Op de foto heb ik niet extreem veel aangebracht, maar ik merk dat deze mascara goed op te bouwen is zonder direct spinnenpoten te veroorzaken. Mocht je dus een dramatischer effect willen creëren met deze mascara, dat kan! Gewoon nét wat meer aanbrengen.

paradise extatic l'oréal review

Conclusie

Ik vind de Paradise Extatic mascara van L’oréal echt top! Alle lovende reviews die ik las en zag, snap ik nu. De mascara is in eerste instantie een volume mascara, maar geeft je wimpers daarnaast ook lengte. Yes please! Ik vind het effect daardoor erg mooi en toch nog natuurlijk. De Paradise Extatic mascara kost €15,99. Een prijsklasse die ik wel gewend ben van de L’oréal mascara’s. Mocht je dat nou te veel geld vinden, of net als ik items graag in de aanbieding koopt, hou dan de folders van Kruidvat en Etos in de gaten. L’oréal is daar vaak in de aanbieding!

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

4 comments

  • Volgens mij ben ik echt de enige die deze niet fijn vind. Ik vind het effect gewoon veel te minimaal én hij klontert bij mij ontzettend. Ik gebruik er nu eentje van Make-Up Studio en die is echt top!

  • Deze mascara heb ik ook gehad en vond ‘em erg fijn, ik vond alleen wel dat ie snel op was. Op dit moment gebruik ik Get Big lashes van Essence in combinatie met het borsteltje van de Lancôme Hypnôse mascara. Ik vind het borsteltje van de Essence mascara veel te groot, maar wil hem toch opmaken. Dus gebruik het borsteltje van een lege Lancôme Hypnôse mascara. Er ligt al een nieuwe op mijn te wachten, want dit is mijn favoriete mascara, maar ik wil eerst deze opmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog