A Beauty Day bestaat 5 jaar!

a beauty day 5 jaar

Vandaag is niet zo maar een dag, nee vandaag bestaat A Beauty Day 5 jaar. 5 jaar alweer jongens. Al 5 jaar lang is A Beauty Day mijn uit de hand gelopen hobby. Ondertussen is het mijn bijbaan naast mijn studie geworden, mijn uitlaatklep en mijn plek om mijn creativiteit en liefde voor beauty kwijt te kunnen. Hoewel ik een beetje moet lachen om mijn eerste blogposts, weet ik nog goed dat ik er toentertijd enorm trots op was. Naast dat ik er nu om kan lachen, ben ik mijn 5 jaar jongere ik vooral dankbaar dat ik toen gewoon begonnen ben. Niet wetende wat voor leuke en leerzame dingen het me allemaal zou brengen. Met een glimlach op mijn gezicht blaas ik daarom 5 kaarsjes uit voor A Beauty Day. Vandaag blik ik traditiegetrouw terug op wat cijfers van de afgelopen 5 jaar A Beauty Day. Benieuwd?

In 5 jaar kwamen er 1286 blogposts online

Jeetje… heb ik alweer zo veel blogposts geschreven? Waar haal ik de inspiratie vandaan? Toen ik net begon met mijn blog was het de trend om iedere dag een blogpost online te zetten. Braaf deed ik daar aan mee. Dit heb ik redelijk lang volgehouden, maar toen mijn studie steeds drukker was en ik vervolgens een full-time traineeship deed, besloot ik van 7 blogposts per week naar 4, soms 3, te gaan. De kwaliteit van mijn posts is daardoor een stuk omhoog gegaan! Ik ben alsnog heel blij met deze keuze en denk ook zeker dat dit ten goede is gekomen van mijn blog.

In 5 jaar werden er 10.136 reacties geschreven

Ik merk dat het aantal reacties per blogpost de laatste jaren wel enorm is afgenomen, omdat het nu veel gemakkelijker is om te reageren op Instagram. Veel mede bloggers spreek ik nu ook meer via dat medium. Niet erg, maar ik vind het nog steeds heel leuk om al jullie reacties te lezen. Ik vind het dan ook wel gaaf dat ik al meer dan 10.000 reacties heb gekregen. Bizar eigenlijk…

In 5 jaar kreeg A Beauty Day 2K volgers op Instagram

Oké, ik ben nog geen 5 jaar bezig met Instagram, maar je snapt me. Ik begin Instagram steeds leuker te vinden en te waarderen. Voorheen plaatste ik eigenlijk alleen foto’s van mijn blog door op mijn Instagram, maar nu probeer ik hier steeds meer unieke content voor te maken. Dat is natuurlijk veel leuker! Ik gok dan ook dat mijn Instagrampagina net als mijn blog de komende jaren gewoon lekker door blijft groeien!

Ik denk dat ik vandaag maar eens ongegeneerd een taartje naar binnen werk, want hey, ik heb een goede reden. Mocht je met me mee willen doen, dat mag altijd! Ik wil jou via deze weg ook heel erg bedanken. Of je me nou al 5 jaar lang volgt, of net één dag. Zonder jullie was het een stuk minder leuk geweest om te bloggen. Op naar nog veel meer jaren!

Hoe lang ken jij A Beauty Day al?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog