L’oreal – mega volume miss hippie mascara

l'oraal mega volume miss hippie mascara review

Ik gebruik al een tijd dezelfde mascara van Maybelline. Omdat ik die fijn vind, maar niet omdat het de perfecte mascara is. Er zal vast wel een betere bestaan. Omdat ik dat denk, vind ik het altijd leuk om nieuwe mascara’s uit te proberen. Misschien kom ik dan wél ineens de perfecte mascara tegen. Laatst liep ik daarom de Etos binnen toen zij de actie 1 + 1 gratis hadden op al hun mascara’s. Op aanraden van een vriendin kocht ik de mega volume miss hippie mascara van L’oréal. Vandaag wil ik deze aan je laten zien en mijn mening erover geven. Benieuwd?

De miss hippie mascara zit in een langwerpige tube, zoals ik die gewend ben van mascara’s. De tube zelf is zwart met oranje letters en de dop is knaloranje met zwarte letters. Om heel eerlijk te zijn vind ik de verpakking niet heel leuk. De tube is vrij standaard en de felle oranje kleur is niet helemaal mijn ding. Maar goed, een pluspunt is wel dat je deze opvallende mascara wel snel terug vind tussen al je andere make-up spulletjes.

Het borsteltje is vrij ‘normaal’. Het is een vol borsteltje met wat langere haartjes. Het borsteltje zelf is vrij recht. Vaak vind ik dit soort borsteltjes het fijnst werken, omdat deze mijn wimpers goed scheiden.

Volgens L’oréal kun je met deze mascara volume creëren. Het borsteltje zou revolutionair zijn en is extra groot zodat de wimpers in slechts één beweging intens veel volume krijgen. Je kunt zowel een hippie chic look als een intens flirterige blik creëren met deze mascara.

mega volume miss hippie mascara effect

Hierboven zie je wat het effect van de mascara bij mij is. Links op de foto draag ik niets, rechts op de foto een paar laagjes van de miss hippie mascara. Ik zie echt een heel duidelijk verschil! Maar eerlijk? Slechts één laagje, zoals L’oréal beweerde, was voor mij niet genoeg. Ik heb echt wel meerdere laagjes aan moeten brengen voor bovenstaand resultaat.

De mascara brengt prettig aan, maar ik merk wel dat ik moet opletten dat mijn wimpers niet aan elkaar gaan plakken. Na het aanbrengen van de mascara zijn mijn wimpers goed zwart, hebben ze iets meer volume en lijken ze een stuk langer. Gedurende de dag blijft dit het resultaat. Ik vind het resultaat zeker mooi, maar niet wauw.

Conclusie

Ik vind de mega volume miss hippie mascara van L’oréal leuk. De verpakking vind ik persoonlijk iets minder, maar dat ligt er denk ik aan dat oranje gewoon niet mijn kleur is. De mascara zelf werkt fijn. Hij zorgt voor mooie, zwarte wimpers met volume en lengte. Een prima mascara zeg ik zo. Maar dat wauw effect wat de naam ‘mega volume’ bij me oproept, mis ik een beetje. Deze mascara is verkrijgbaar bij verschillende drogisten en kost daar 11,99.

Gebruik jij vaak een volume mascara?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog