Moody monday #39

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 39 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

The beauty magazine – DIY sucker cookie lipscrub
Nu het weer weer aan het veranderen is, merk ik dat mijn huid hier een beetje ‘last’ van heeft. Mijn huid is iets droger en ook mijn lippen kunnen wel een extra beetje lippenbalsem gebruiken. Op dat soort momenten is het ook erg fijn om je lippen eens te scrubben. Zelf heb ik geen lip scrub in huis, maar kwam ik wel deze leuke DIY tegen. Die ga ik binnenkort denk ik eens maken!

Twinkelbella – budgettip: Hema lip lacquer
Vloeibare lipsticks zijn helemaal in. Ik doe graag mee aan deze trend, want een goede liquid lipstick blijft de hele dag mooi zitten en geeft een mooi resultaat. Toen ik bij Saskia deze van Hema voorbij zag komen, werd ik nieuwsgierig. Hier wil ik er binnenkort wel eens eentje van proberen!

Lotte loves beauty – DIY highlighters
Highlighter is een product wat in korte tijd een vast onderdeel in mijn make-up routine is geworden. Nu highlighter zo’n populair product is, zie je steeds meer bijzondere highlighters. Afgelopen weekend kwam ik dit filmpje van Lotte tegen, waarin ze haar eigen highlighters maakt. Hoe leuk! Zo kun je precies de kleur maken die je zelf wil.

The budget blog – LED make-up spiegel
Gelukkig wordt het nu langzaamaan lente en is het ’s ochtends vaak al licht als ik me op ga maken, maar in de winter is dat wel anders. Laatst zag ik bij Lotte deze review over de LED make-up spiegel. Hoe handig is het om een spiegel met een goede lamp erin te hebben! Dan kun je je ook gewoon opmaken als het donker is.

Gebruik jij vaak highlighter?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog