Fudge – big bold oomf shampoo & conditioner

fudge volume shampoo en conditioner review

Tijdens de Proefparade zag ik een paar merken die ik al kende, maar leerde ik ook een paar hele leuke merken kennen. Veel make-up merken ken ik onderhand wel, maar haar-merken vaak nog niet. Zo was het merk Fudge compleet nieuw voor mij. Ik liet me vertellen dat Fudge een merk is wat voornamelijk bij salons en kappers verkrijgbaar is. Je zult het dus niet snel bij een drogist zien staan. Tijdens de proefparade kreeg ik een soort consult waarbij er naar mijn haar gekeken werd en er op maat een leuk pakketje voor mij gemaakt werd. Omdat ik van mijzelf nogal steil haar heb met weinig volume, kreeg ik onder andere de big bold oomf shampoo en conditioner mee. Vandaag wil ik die aan je laten zien. Benieuwd?

De shampoo en conditioner zitten in een grote, langwerpige fles. De fles is gemaakt van flexibel plastic en de dop zit bij beiden aan de onderkant. De shampoo heeft een oranje dop en de conditioner een witte. Beide producten hebben wel dezelfde foto van een vrouw met volumineus haar op de voorkant en een tag met daarop ‘big hair’.

img_5417m

Volgens Fudge zorgt deze shampoo ervoor dat je haar een volumeboots krijgt. Daarnaast voelt je haar zijdezacht aan en laat het je haar gezonder en dikker voelen. Ook verwijdert deze shampoo overtollige olie van je hoofdhuid en beschermt het je haar tegen UV-stralen, hitte van stylingtools en schadelijke stoffen van buitenaf.

img_5423m

De conditioner zou volgens Fudge ongeveer hetzelfde doen als de shampoo. Het geeft je haar een volumeboost, zijdezachte glans en laat je haar gezonder en dikker voelen. Klinkt goed!

De shampoo en conditioner hebben dezelfde geur. Beiden ruiken ze een beetje zoetig, naar iets wat iets weg heeft van kokos. Of ik deze geur lekker vind, weet ik niet zo goed. Vies is hij zeker niet, maar het is wel een bijzondere geur waar ik even aan moet wennen.

img_5434m

Na het wassen met zowel de shampoo als de conditioner voelt mijn haar prettig aan. De shampoo maakt mijn haar ietwat stroef, maar de conditioner zorgt ervoor dat mijn haar achteraf zacht aanvoelt. Mijn haar valt mooi en ik heb het idee dat het iets meer volume heeft dan normaal. Mijn haar is van zichzelf zo steil, dat het lastig is er volume in te krijgen. Maar dat lukt deze shampoo wel een beetje. Verwacht geen wonderen, maar wel een subtiel effect.

img_5432m

Conclusie

Ik vind de big bold oomf shampoo en conditioner van het merk Fudge erg fijn. Ik kende het merk niet, maar  hoewel ik nog een beetje moet wennen aan de geur, vind ik de producten wel erg fijn werken. Per keer heb je maar een klein beetje nodig, dus je kunt denk ik erg lang met deze grote flessen doen. Beide producten bevatten namelijk 300 ml. Zowel de shampoo als de conditioner kosten 16,80. Dat vind ik persoonlijk wel vrij prijzig voor een shampoo en conditioner.

Gebruik jij wel eens volume shampoo?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog