Mr. Goodiebag – de proefparade verslag

Een tijdje terug ontving ik een uitnodiging voor de Proefparade. Een persevenement waarbij zes leuke beauty merken meer zouden vertellen over hun producten. Ik was gelijk enthousiast en mailde terug dat ik er graag bij wilde zijn. Zondag 5 februari reisde ik daarom, nog ietwat moe van een feestje, af naar het prachtige Amsterdam. Daar kwam ik aan bij een prachtige foto studio, waar alle merken hun producten mooi uitgestald hadden. Ik keek mijn ogen uit en legde deze middag vast met mijn fotocamera. Vandaag heb ik daarom een verslagje van de Proefparade. Benieuwd?

Normaal gesproken ben ik altijd nét op tijd bij afspraken, maar dit keer was ik aan de vroege kant. Mijn trein kwam namelijk net op een ongelukkige tijd aan. Maar dat maakte niet uit, want nu kon ik al langs verschillende merken lopen voordat de echte drukte kwam. Toen de meeste mensen er waren, hield Alwin van Mr. Goodiebag een welkomstpraatje en legde kort het concept van de Proefparade uit. Het idee van de Proefparade is dat je zelf langs de verschillende merken gaat waar je meer over wil weten. Leuk!

Het eerste merk waar ik langs liep, was Kneipp. De dames van Kneipp hadden de producten prachtig neergezet en er echt werk in gestoken. De dames vertelden enthousiast over hun nieuwe beautiful shape producten. Ik ben groot fan van Kneipp, dus ik werd hier erg enthousiast van!

Het tweede merk waar ik informatie over kreeg, was Marc Ibane. De naam kende ik wel, maar om heel eerlijk te zijn kende ik de producten nog niet. Hier kreeg ik uitleg over hun zelfbruiner. Deze is in één tint verkrijgbaar en zou geschikt zijn voor alle huidtinten. Ik ben erg benieuwd of deze ook voor mijn lichte huid goed werkt!

Vervolgens liep ik langs de stand van Beau De L’or. Dit merk kende ik nog helemaal niet, maar dat was ook niet gek. De vrouw die vertelde over dit product, legde uit dat de Divine Sensation spray gloednieuw op de markt is. Ze heeft er zelf 8 jaar (!) aan gewerkt om dit product te perfectioneren. Deze spray werkt verzorgend en verfrissend en is geschikt voor het gezicht, je hals en handen. Ook dit product ga ik met plezier testen!

Aan de andere kant van de studio stonden allemaal haarproducten. Als eerste liep ik langs Fudge, een haarmerk wat ik nog niet kende. Hier kreeg ik een soort consult waarbij ik uitlegde wat ik mis bij mijn eigen haar. Ik zou namelijk graag wat meer volume willen. Gebaseerd hierop kreeg ik producten mee. Binnenkort heb ik dus hopelijk een vollere bos haar.

Naast de producten van Fudge stonden er ook allerlei producten van het merk NAK. NAK is ook een merk wat ik nog niet kende, maar er veelbelovend uitziet. Ik liet me vertellen dat de NAK producten met argan oil erg populair zijn en NAK en Fudge onder hetzelfde merk vallen. Beide lijnen zouden vooral door kappers gebruikt worden en daarom ook alleen via salons verkrijgbaar.

Het opkomende make-up merk W7 had ook een prachtige stand. Ik ken veel producten van W7 al, dus ik had verwacht dat ik hier niet zo lang door zou brengen. Maar het tegendeel was waar. W7 had allemaal nieuwe producten die er prachtig uitzagen. Van nieuwe poeders en mascara’s tot liquid lipsticks. Zo leuk!

Ook stonden hun welbekende palettes uitgebreid uitgestald. Hoewel ik er een paar herkende, zaten er ook voor mij nog wat nieuwe tussen. Ik vind het altijd zo leuk om nieuwe producten te ontdekken van een merk wat ik dacht al goed te kennen!

Naar huis

Na een hele leuke dag ging ik met een glimlach op mijn gezicht en een goed gevulde goodiebag onder mijn arm naar huis. Ik heb kennisgemaakt met leuke merken die ik nog niet kende, maar ook heb ik merken die ik al kende net wat beter leren kennen. Ook heb ik enorm veel mede-bloggers ontmoet die ik in eerste instantie nog nooit had gezien! Het was dus een hele gezellige en geslaagde middag! Binnenkort kun je zeker wat leuke reviews verwachten van deze mooie merken.

Over welk merk zou jij wat meer willen weten?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog