Trend it up – everlasting lipstick

Trend it up everlasting lipstick review

Een tijdje terug liet ik je in mijn Duitsland shoplog zien dat ik een lipstick van het merk Trend it up kocht. Omdat ik een groot fan van lipsticks ben, wordt mijn aandacht vaak als eerste naar de lipsticks van een merk getrokken wanneer ik voor een schap sta. Van het merk Trend it up heb ik al een hele fijne lipstick die ik met plezier draag. Daarom besloot ik er nog eentje bij te kopen. Dit keer een andere soort, namelijk de everlasting lipstick. Hopelijk is deze net zo fijn als degene die ik al heb. Vandaag wil ik deze daarom aan je laten zien. Benieuwd?

De everlasting lipstick zit in een andere huls dan mijn meeste lipsticks. Deze huls is langer en dunner dan eentje van een standaard lipstick. Dat vind ik eigenlijk wel wat hebben, eens wat anders. De huls is zwart en heeft witte, vrij basic letters. Daardoor vind ik hem er vrij simpel uitzien. Wel vind ik het roze detail in het midden het net wat leuker maken. Dit is ook gelijk de kleur van de lipstick zelf, hierdoor zie je dus direct om welke kleur het gaat. Handig!

Volgens Trend it up zorgt deze lipstick voor een langdurige, intense semi-matte kleur op je lippen. Doordat de lipstick langwerpig is en een smalle punt heeft, zou hij gemakkelijk en precies aangebracht kunnen worden. De lipstick zou daarnaast ook nog een heerlijke vanille, kokos en karamelgeur hebben. Trend it up vindt deze lipstick een echte must-have voor lange dagen en nachten. Dat klinkt goed!

De everlasting lipsticks zijn verkrijgbaar in zes verschillende tinten. Dat is geen enorme keuze, maar er zitten wel lipsticks tussen van donkerrood tot lichtroze. Ik koos voor een lichte, roze tint. Helaas hebben de lipsticks van Trend it up geen naam. Wel hebben ze nummers, waardoor je ze alsnog wel goed uit elkaar kunt houden. De lichtroze kleur die ik koos is 010.

Hier zie je hoe de lipstick eruit ziet op mijn pols. Allereerst ben ik erg tevreden over de kleur. Ik vind het een mooie, koele lichtroze tint. Zoals je kunt zien dekt hij goed, maar niet 100% zoals ik gewend ben van mijn meeste matte lipsticks. Eigenlijk vind ik het wel wat hebben, omdat het zo’n zachte kleur is.

Trend it up - everlasting lipstick swatch

Hier zie je hoe 010 eruit ziet op mijn lippen. Zoals je kunt zien, lijkt de tint hier beter te dekken dan op mijn pols. Alsnog is de kleur mooi zacht en ik vind hem gewoon erg gaaf. Ook vind ik het wel mooi dat de lipstick semi-mat is. De lipstick brengt gemakkelijk aan en voelt prettig aan op mijn lippen. Hij voelt niet stroef aan, maar juist nog een klein beetje romig. Hierdoor blijft hij bij mij niet een hele dag perfect zitten, maar een uur of vier overleeft hij makkelijk. Ook vind ik het fijn dat de lipstick heel geleidelijk vervaagt en dus niet lelijk slijt.

Conclusie

Zoals je misschien al verwacht, ben ik helemaal in mijn nopjes met deze lipstick. De everlasting lipstick van Trend it up heeft een mooie kleur, zit prettig en blijft bij mij prima zitten. De everlasting lipsticks van Trend it up kosten 3,45 per stuk. Dat is echt een heel mooi prijsje voor zo’n fijne lipstick! Trend it up is het make-up merk van de Duitse drogisterij DM. Helaas is dit merk dan ook niet in Nederland verkrijgbaar. Wanneer je gaat shoppen in Duitsland raad ik je daarom ook zeker aan even bij het schap van Trend it up stil te gaan staan!

Wat vind jij van zo’n roze kleur?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog