Februari 2017 in een paar foto’s

Februari begon voor mij heel leuk en goed. Ik had mijn scriptie ingeleverd, mijn andere deadline zat erop en ik mocht even genieten van een weekje vrij. Er viel een last van mijn schouders, omdat ik het gewoon heel erg druk had gehad. Daarom besloot ik allerlei leuke dingen te gaan doen die week. Helaas was de rust maar van korte duur, want een week later kreeg ik te horen dat ik nog dingen aan moet passen aan mijn scriptie. Dus ik mag weer aan de slag… Maar goed, vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn februari begon. Benieuwd?

Dit is misschien een beetje valsspelen omdat dit niet in februari was, maar deze foto wil ik gewoon met je delen. Maandag 30 januari ging ik samen met mijn vriendinnen uit eten. We hadden allemaal onze scriptie ingeleverd en verdienden wel een gezellig avondje. We besloten Sushi te gaan eten en lekker bij te kletsen. We hadden elkaar immers niet heel veel gesproken de afgelopen tijd. Eerst vond ik sushi maar vies, maar nu ben ook ik om. Ik kwam erachter dat ik het zeewier gewoon heel vies vind, maar sushi zonder zeewier wel erg lekker vind!

Mijn vrije week besloot ik ook goed te gebruiken door met een vriendin te gaan chocolade-fonduen. We hadden elkaar door alle drukte lang niet gesproken, dus hadden heel wat bij te kletsen (en te eten). Zoals je misschien kunt zien, deden we dit met witte chocolade! Ik was een beetje bang dat dit te zoet zou zijn en ik snel misselijk zou worden, maar dat was niet het geval. Het was echt heel erg lekker!

De donderdag van die week ging ik samen met mijn buurmeisje een dagje shoppen in Amsterdam. We hadden lekker weer en hebben de hele middag heerlijk in Amsterdam rondgelopen. Op een gegeven moment liepen we weer terug, over de dam, en kwamen we erachter dat er op het paleis op de Dam allemaal eenhoorns zitten! Mijn buurmeisje: “Dit gebouw is heel oud toch? Toen geloofden ze ook al in eenhoorns!” Love it.

Mijn vrije week sloot ik af met een druk, maar heel leuk weekend. Zaterdag 4 februari had ik een feestje gepland staan. Samen met een vriendin ging ik voor het eerst naar Hard Bass in het Gelredome. Ik had wel verwacht dat het enorm groot zou zijn, maar toch stond ik even verbaasd te kijken toen ik naar binnen liep. Wat is dit mega! Hoewel ik het stiekem nog een beetje spannend vond of dit wat voor mij zou zijn, vond ik het een hele toffe avond.

Die zondag ging ik na een paar uurtjes slaap, want yes ik was vrij laat pas thuis, weer fris en fruitig op weg naar een heel leuk pers evenement. Ik was namelijk uitgenodigd voor de Proefparade. Hier heb ik een hele leuke en gezellige middag gehad! Als je benieuwd bent naar mijn verslag van deze middag, kun je die hier lezen.

Mijn verslagje van het begin van mijn februari wil ik afsluiten met deze foto. Ik kreeg ineens een berichtje van mijn buurmeisje dat Benefit mini’s had uitgebracht van hun welbekende Dandelion blush. Ze gingen vrij snel, waardoor ik aan haar vroeg of ze er eentje voor me mee wilde nemen voordat ze uitverkocht waren. So she did. Binnenkort kun je hier dan ook zeker een review van verwachten!

Hoewel februari dus vol leuke dingen begon, kreeg ik de tweede week erg stom nieuws. Ik moet wat dingen aan mijn scriptie aanpassen, waardoor ik weer aan de slag moet. Daar baal ik enorm van en dat is ook wel weer even pittig. Maar als ik er vol voor ga, moet het zeker te halen zijn. Dat probeer ik dan ook maar in mijn achterhoofd te houden. Nog eventjes en hopelijk kan ook ik dan zeggen dat ik mijn scriptie gehaald heb!

Hoe begon jouw februari?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog