Mijn Aliexpress aankoopjes #4

aliexpress shoplog

Sinds ik Aliexpress ontdekt heb, bestel ik er regelmatig wat. Ik vind het heerlijk om lekker te neuzen tussen alle spulletjes, veel waarvan ik het bestaan niet eens wist. Een tijd terug bestelde ik weer wat dingetjes. Nu, een tijdje later, heb ik alles binnen. Dat is wel altijd het nadeel, dat je er echt even op moet wachten. Wel is het na een maand (of soms langer) altijd weer een cadeautje, want ik weet vaak niet meer precies wat er in het pakketje zit. Vandaag wil ik je dan ook laten zien wat ik de afgelopen tijd bestelde bij Aliexpress. Benieuwd?

aliexpress tips

Bra strap adapter – €1,04
Als eerste kreeg ik dit gekke dingetje binnen. Waarschijnlijk kun je op de foto niet goed zien wat het is, maar hiermee kun je je achterkantje van je BH verlengen. Wanneer je een jurk of shirtje hebt met een lage rug, zie je vaak je BH bandje er net bovenuit komen. Dit dingetje zorgt ervoor dat dat niet meer het geval is.

Mini glazen parfumflesjes 8 ml – €1,83
Sinds ik op kamers woon, heb ik af en toe gedoe met mijn parfum. Mijn favoriete parfum draag ik het liefst wanneer ik er zin in heb, maar ik heb geen zin om de flacon iedere week heen en weer te moeten slepen. Daarom bestelde ik deze schattige parfumflesjes. Ze zijn niet alleen handig voor op reis, maar ook voor dit soort dingen! Nu kan ik al mijn favoriete parfums op twee plekken tegelijk hebben.

Oval make-up brush – €1,19
Sinds een tijdje zijn dit soort ovale make-up kwasten enorm in. Om heel eerlijk te zijn weet ik niet of het wat voor mij is. Daarom besloot ik eerst een goedkope variant te proberen: deze van Aliexpress. Helaas is deze kwast niet meer verkrijgbaar, maar wanneer je oval make-up brush intikt, kom je er genoeg tegen. Deze ga ik zeker testen en laat ik je binnenkort uitgebreid zien!

DIY facial tools – €2,75
Maskertjes vind ik enorm fijn, maar ik doe het veel te weinig. Zonde eigenlijk! Vaak vind ik het zo’n geklieder om het aan te brengen. Daarom was ik op zoek naar een handige kwast om maskertjes mee aan te brengen, toen ik dit setje tegenkwam. Dat zag er leuk uit! Ik besloot hem te bestellen, want zo kan ik ook eens zelf maskertjes gaan maken!

Unicorn make-up tasje – €1,19

Last but not least bestelde ik dit schattige make-up tasje. Eigenlijk had ik hem als een cadeautje besteld, maar het duurde enorm lang voordat hij er was. Daarom heb ik hem zelf maar in gebruik genomen! Make-up tasjes kun je namelijk niet genoeg hebben.

Zoals je kunt zien heb ik weer aardig wat leuke dingetjes besteld! Alle linkjes naar de producten en bij welke verkoper ik ze kocht, staan erbij. Wanneer er geen linkje bij het product staat, betekent dit dat dit product helaas niet meer verkrijgbaar is. Wel zijn de producten vaak bij een andere verkoper nog te vinden. Hier kun je mijn vorige aankopen bekijken.

Bestel jij wel eens wat bij Aliexpress?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog