5x dingen die je vandaag kunt doen om uit te rusten

Vandaag is het zondag, de perfecte dag om even lekker onderuit te zakken en uit te rusten van de afgelopen week zodat je morgen weer fris en fruitig kan beginnen. Bij mij is de zondag vaak ook een dag waarbij ik mijn colleges voorbereid, maar ik probeer ook zeker lekker rustig aan te doen. Vaak heb ik een drukke week achter de rug en mag ik van mezelf ook wel even wat minder doen. Dit doe ik meestal door kleine relax-momentjes in mijn dag te plannen. Iets wat, denk ik, voor iedereen wel een goed idee kan zijn. Daarom wil ik je vandaag 5 tips geven die je vandaag kunt doen om lekker uit te rusten. Benieuwd?

 1. Maskertje
  Maskertjes vind ik heerlijk en rustgevend om te doen. De zondag is daar perfect voor! Als je nergens heen hoeft en geen make-up op hebt: gebruik eens een maskertje! Trek een comfy outfit aan, doe je haar in een staart en ga er even rustig voor zitten. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik ondertussen vaak nog wel wat dingetjes doe als blogs lezen, maar toch voelt het net wat ontspannender en een soort mini me-time.
 2. Netflix
  Netflix is echt mijn buddy als het gaat om chillen en uitrusten. Wanneer ik na een lange dag of lange week op de bank plof, zet ik Netflix graag aan met een leuke film of leuke serie. Vaak kruip ik dan onder mijn dekentje met een lekkere kop thee of wat anders lekkers.
 3. Bad/douche
  De laatste tijd merk ik dat een heerlijk bad of een langere douche er ook voor kan zorgen dat ik me weer uitgerust voel. Wanneer je in bad ligt of onder de douche staat, hoef je verder even niets en kun je je gedachten lekker de vrije loop laten.
 4. Blogs/YouTube filmpjes kijken
  Deze tip kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje! Wil je een middagje ontspannen, ga dan lekker filmpjes op YouTube kijken of lees verschillende blogs. Dat is één van mijn favoriete manieren om even te ontspannen!
 5. Wandelen

  Wandelen schijnt ook heel goed voor je te zijn. Om heel eerlijk te zijn doe ik dit echt te weinig. Als het regent ga ik liever niet naar buiten, maar wanneer er sneeuw ligt of de zon heerlijk schijnt wel. Wandelen is niet alleen gezond en ontspannend, het zorgt er ook voor dat je daarna weer met een frisse blik naar je werk/opdrachten kunt kijken.

Wat doe jij op zondag om lekker uit te rusten?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog