Moody monday #37

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 37 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

La vie de Daphne – Friday’s Five: mijn 5 motivatietips
Dit artikel van Daphne kwam als geroepen. Op dit moment ben ik bezig met de laatste loodjes van mijn herkansing van mijn scriptie. Af en toe staar ik naar mijn beeldscherm en vraag ik mezelf echt af hoe ik nou verder moet. Dit soort motivatietips kunnen dan enorm van pas komen. Dus, als jij ook op zoek bent naar motivatie, lees dan even dit artikel van Daphne!

Younique – Harry Potter Expo
Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vriend naar de Harry Potter Expo in Utrecht geweest. Omdat het echt even een dagje uit was en ik niet de hele tijd bezig wilde zijn met foto’s maken, besloot ik mijn camera thuis te laten. Omdat ik toch graag met je wil delen hoe de expo was, deel ik dit artikel van Femke met je. Ook zij is naar deze expo geweest, maar heeft wel foto’s en een verslagje gemaakt!

Kimmetjekims – een tweede oorbel gaatje + combinaties
Sinds een tijdje heb ik een tweede oorbel gaatje. Omdat ik eerst vooral bezig was met het netjes laten genezen van het gaatje, heb ik nog niet veel gevarieerd met verschillende oorbellen. Op dit moment denk ik dat mijn gaatjes er wel klaar voor zijn om eens te switchen en ik leuke combinaties kan gaan dragen. Hiervoor is dit artikel van Kim een leuke inspiratiebron! Als jij ook een tweede gaatje hebt, zou ik dit artikel zeker eens lezen.

Dit is Kim – 10 reacties en vragen die je niet wilt krijgen als make-up liefhebber
Als ik voor iedere keer dat iemand zegt dat ik veel make-up heb een geldbedrag zou krijgen, zou ik een leuk zakcentje kunnen verdienen. Oké, ik moet ook wel eerlijk toegeven dat mijn collectie niet de meest kleine is, maar dat komt omdat ik make-up gewoon echt leuk vind. Toen ik dit artikel van Kim las, kon ik me hierin dan ook erg vinden!

Heb jij een tweede oorbel gaatje?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog