mac glow play collectie review

MAC Glow Play Lip Balm & Blush review

Het make-up merk MAC heeft een speciaal plekje in mijn hart. Waarom? Ik kocht er mijn allereerste duurdere make-up producten, vond er EINDELIJK een foundation die licht genoeg is voor mij én ik droeg hun oogschaduw naar mijn eindexamengala. Do I need to say more? Als echte MAC fan was ik dan ook super excited toen ik 2 producten van hun nieuwste collectie ontving. Vandaag laat ik je daarom de Lip Balm en Blush uit de Glow Play collectie van MAC zien.

mac glow play blush lip balm

MAC Glow Play collectie

Met de Glow Play collectie speelt MAC heel slim in op de huidige trend. In plaats van matte make-up is het nu juist de trend om een glowy look te hebben. Lipgloss lijkt terug van weggeweest en super matte poeder heeft plaatsgemaakt voor lichtere varianten. De Glow Play collectie zou jou je dagelijkse pop van kleur geven voor een gezonde, glanzende look.

mac glow play lip balm

MAC Glow Play Lip Balm

De Glow Play lip balm is verkrijgbaar in 6 verschillende tinten. Ik heb zelf 451 Sweet Treat. Deze voedende lippenbalsem combineert kleur en verzorging voor een getinte glans met ingrediënten die goed zijn voor jouw huid. Denk hierbij aan shea butter en mango- en jojoba olie.

mac glow play swatch

Op naar de swatches! Links zie je allereerst de blush swatch en rechts zie je de swatch van de lip balm. Zoals je kunt zien hebben beiden een lichte, warm koraaltint en dekken ze goed.

mac sweet treat lip balm swatch

Op mijn lippen laat de lip balm een subtiele, lichte tint achter. De tint is een beetje melkachtig en de lip balm is heel zacht, waardoor hij makkelijk smeert en er direct product vanaf komt.

De lip balm is mooi glowy en plakt niet. Daarnaast ruikt hij ook erg lekker. Een fijne lip balm voor dagelijks gebruik als je iets van een tint op je lippen wil.

mac blush please

MAC Glow Play Blush

De Glow Play Blush is verkrijgbaar in 11 verschillende tinten, waarvan ik Blush Please heb. Deze innovatieve bouncy blush zou een cushion-textuur hebben die ervoor zorgt dat jouw blush gemakkelijk op te bouwen is van een lichte tot medium dekkende kleur.

before after blush please mac

Natuurlijk was ik enorm nieuwsgierig naar het bouncy aspect van deze blush en ik kan je vertellen dat de blush dit echt heeft! Het is geen gewone poeder, maar ook geen mousse. De textuur zit er echt tussenin.

Op naar het effect van de blush! Links kun je mijn huid zien met alleen foundation en poeder, rechts zie je ook de blush eroverheen aangebracht. Zoals je kunt zien geeft de blush een prachtig, natuurlijk resultaat.

De blush is totaal niet poederig, wat logisch is gezien de textuur en is heel makkelijk op te bouwen. Wil je een subtiele blush? Easy! Maar ook een wat meer aangezette blush is goed voor elkaar te krijgen. Daarnaast vind ik de kleur ook erg mooi staan. Ja, ik zie mezelf deze blush wel op dagelijkse basis gebruiken!

mac glow play collectie

Conclusie

De Glow Play collectie van MAC is een prachtige collectie die super goed inspeelt op de huidige trend van glowy make-up. De Lip Balm werkt fijn en laat een subtiele tint achter. De Blush is mijn favoriet product van de twee en zie ik mezelf echt op dagelijkse basis gebruiken. De textuur is bijzonder, de kleur is prachtig én hij is super makkelijk op te bouwen. De Lip Balm kost €20,50 en de Blush €29,50.

Heb jij producten van MAC?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog